27 / 04 / 2024

Odaş Elektrik sermaye

Odaş Elektrik sermaye

Odaş Elektrik üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili bilgi verdi.

Odaş Elektrik Anadolu Export Maden ruhsat devir sözleşmesini yayınladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik Anadolu Export Maden ruhsat devir sözleşmesini yayınladı.

Gersan Elektrik sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. sermaye artırımındaki rüçhan tutarını yayınladı.

Odaş Elektrik proje finansmanlarını yayınladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik Çanakkale ili Çan ilçesinde kurulacak OLAN proje finansmanlarını yayınladı.

Gersan Elektrik kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. kayıtlı sermaye tarihini değiştirdi.

Odaş Elektrik yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınladı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik yönetimde söz sahibi olan personel listesini yayınladı.

Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeynel Abidin Tamer Bilgiç Odaş Elektrik Şanlıurfa İşletme Müdrü oldu.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulundu.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Odaş Elektrik yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Odaş Elektrik üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Odaş Elektrik Sanayi yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankent İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Bayraktar, Samet Bayraktar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Özpekel Elektrik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özpekel Elektrik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sami Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankert İnşaat Metal Orman Ürünleri Elektrik Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Ökten tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Odaş Elektrik sermaye Haberi

Odaş Elektrik sermaye

Odaş Elektrik Üretim tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul A.Ş.'nin 30.04.2014 tarihli BİAŞ-4-GDD-211-02-1057/05331 sayılı yazısına istinaden şirketimiz hisse fiyatında görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak mevcut açıklamalarımız dışında kamuya açıklanmamış özel bir durumun olmadığını...