14 / 05 / 2024

odayeri çatalca bağlantı yolu

odayeri çatalca bağlantı yolu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Odayeri’nden Çatalca’yı bağlayacak yeni bir devlet yolu yapıldığını projenin 2017’nin sonunda bitirileceğini açıkladı. Arslan, devlet yolu projesinin İstanbul trafiğinde ciddi bir rahatlama sağlayacağını da sözlerine ekledi.

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca bağlantısı 2018'de açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kuzey Marmara Otoyolu Çatalca bağlantılarının 2018 yılı sonunda hizmete gireceğini açıkladı.

Kınalı-Odayeri bağlantı yolu 2018'de tamamlanacak!

26 Ağustos 2016 tarihinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara otoyolunun açılışı yapılırken, bazı bağlantı yolları ise yapımıdevam ettiği için açılamadı. Yapımı devam eden yolların en önemlileri arasındaki Kınalı-Odayeri bölümü 2018 sonunda açılması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bağlantı yolları da açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Odayeri-Paşaköy kesimi ile Mahmutbey-Odayeri, Reşadiye-Çamlık, Paşaköy-Sancaktepe bağlantı yolları da 26 Ağustos'ta trafiğe açılacak

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yolları ihalesi bugün!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler bugün yapılacak. 26 Ağustos'ta hizmete girmesi planlanan köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının ihalesi yarın!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için planlanan ihaleler yarın yapılacak. Köprünün bağlantı yollarının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

3. köprüye demiryolu bağlantısı yapılacak!

TCDD Genel Müdür Yardımcısı Murtazaoğlu: "3. köprüye de bir demiryolu bağlantısı planlanıyor. Bu yılın sonuna kadar bir kesiminin yapım ihalesi projelendirmesi devam ediyor. Yıl sonundan önce ilanına çıkmaya çalışıyoruz" dedi.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu bağlantısı açıldı!

Gebze, Orhangazi, İzmir Otoyolunun Kemalpaşa, Torbalı bağlantı yolu düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım katıldı.

Kütahya - Pazarlar bağlantı yolu bitiyor!

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinin il bağlantı yolunun yapımında sona yaklaşılıyor. 4 bin 600 metrelik il bağlantı yolun 3 bin 800 metrelik kısmının tamamlandı, 800 metre kaldı.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

3. köprü bağlantı yollarının imar planları kabul edildi!

İstanbul’un kuzeyindeki ormanlık alanda yapımı devam eden Kuzey Marmara Otoyolu’nun bağlantı yollarına ait 1/5 bin ölçekli imar planları, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy çokluğu ile kabul edildi.

odayeri çatalca bağlantı yolu Haberi

odayeri çatalca bağlantı yolu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Odayeri’nden Çatalca’yı bağlayacak yeni bir devlet yolu yapıldığını projenin 2017’nin sonunda bitirileceğini açıkladı. Arslan, devlet yolu projesinin İstanbul trafiğinde ciddi bir rahatlama sağlayacağını da sözlerine ekledi.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan: "Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden gelip Odayeri’nden Çatalca’yı bağlayacak yeni bir devlet yolu yapıyoruz. Şu an oradayız. 3 gidiş, 3 geliş olacak ve 2017’nin sonunda bu projeyi bitireceğiz. Bu proje de ciddi bir rahatlama sağlayacak."



İstanbul Yeni Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi’nin temel atma törenine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, daha sonra, yapımı devam eden Odayeri-Çatalca devlet yolu ve Odayeri-Kınalı otoyolu inşaatlarında incelemelerde bulundu. Arslan, incelemelerin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu...