25 / 07 / 2024

ODE Yalıtım ve enerji verimliliği

ODE Yalıtım ve enerji verimliliği

ODE Yalıtım, enerji verimliliğinin en önemli doğalgaz ayağını oluşturan ısı yalıtımı ile elektrik ve doğalgaz faturalarının yaklaşık olarak yüzde 60 oranında düşeceğine dikkat çekiyor

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livane Yalıtım Ve İzolasyon Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Şener tarafından kuruldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İzomerk İzolasyon Yalıtım Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Barış Topal tarafından kuruldu.

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Maravia Yalıtım Ve İzolasyon Limited Şirketi Beykoz'da Aras Mirzaoğlu tarafından kuruldu.

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Seher Arslan tarafından kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Odak Restorasyon İnşaat Yalıtım ve Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayrak, Hikmet Bayrak, Şerafettin Bayrak ve Ummet Bayrak ortaklığında kuruldu.

ODE Yalıtım'a İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği'nden ödül!

ODE Yalıtım İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından “2019 yılının en çok izolasyon malzemesi ihracatı yapan firmaları” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

ODE Yalıtım ve enerji verimliliği Haberi

ODE Yalıtım ve enerji verimliliği
ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, ''Isı yalıtımı, konutlarda ısı kayıplarında harcadığımız enerjiyi azaltarak daha konforlu bir yalıtımla ortalama yüzde 60 enerji tasarrufu elde etmek mümkün. Ode olarak doğaya dost ürünlerimizle insanların konforlu alanlarda yaşamaları için çalışıyor ve 19 milyon konutun sadece yüzde 15'inin ısı yalıtımına sahip olduğu ülkemizde bu oranı yükseltmeyi hedefliyoruz. Çünkü, kaliteli yalıtım ile insanlar hem enerjiden tasarruf ediyor hem de doğaya zarar vermiyor'' dedi  


Tüerkiye'de konutların yüzde 90'ının yalıtımsız olduğunun altını çizen Turan,  ''Isı yalıtımı, kış aylarında meydana gelen ısı kayıplarını azaltarak ısınma için ihtiyaç duyulan enerji miktarını aşağıya çekiyor ve faturalarınızı neredeyse yarı yarıya azaltıyor'' diye...