17 / 05 / 2024

Ödemiş haberleri

Ödemiş haberleri

Ödemiş Müzesi’nin güneyinde yer alan ve daha önce tarla olan arazide bir süre önce başlatılan özel tıp merkezi inşaatında Ödemiş Müzesi yetkililerince M.S. 4. yüzyıla ait olduğu tahmin edilen yapı kalıntıları fark edildi

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ İzmir Ödemiş Zeytinlik 2019 projesi nerede? TOKİ İzmir Ödemiş 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ İzmir Ödemiş 2019 başvuruları ne zaman,TOKİ İzmir Ödemiş 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İzmir Ödemiş 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla....

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 468 adet konut bulunuyor.

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni restorasyon ihalesi!

Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında gündem maddeleri konuşuldu.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Demi Lovato Los Angeles’taki evini 9.45 milyon dolara satıyor!

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, Los Angeles'taki lüks malikanesini satışa çıkardı. Şarkıcının evi için 9.45 milyon dolar istediği öğrenildi.

Ödemiş OSB'de kuralar çekildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımcıların fabrika kuracakları parsellerin belirlenmesi için kuralar çekildi.

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

İzmir Ödemiş Belediyesi ve TOKİ tarafından ilçeye 500 yeni konut inşa edilecek. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yapılacak proje için şantiye kuruldu.

Demi Lovato Los Angeles’taki evini satıyor!

ABD’li pop şarkıcısı Demi Lovato, Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı. Tedavi masrafları için evini satan Lovato'nun 9.45 milyon dolar istediği açıklandı.

Ödemiş’e üç yeni müjde!

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Park Kafe’de vatandaşlarla bayramlaştı, Ankara’dan getirdiği müjdeleri açıkladı.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

TOKİ İzmir Ödemiş projesinin ÇED süreci başladı!

TOKİ'nin İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Zeytinlik Mahallesinde planladığı toplu konut projesinde ÇED süreci başladı...

Ödemiş haberleri Haberi

Ödemiş haberleri


Ödemiş Müzesi’nin güneyinde yer alan ve daha önce tarla olan arazide bir süre önce başlatılan özel tıp merkezi inşaatında Ödemiş Müzesi yetkililerince M.S. 4. yüzyıla ait olduğu tahmin edilen yapı kalıntıları fark edildi. Bunun üzerine Ödemiş Müzesi yetkilileri ve polis inşaat alanında inceleme yaptı. Ödemişli Prof. Dr. Veli Sevin ve eşi Prof. Dr. Necla Sevin de temelden çıkan kalıntıları ve duvar izlerini inceledi. Prof. Dr. Veli Sevin, kalıntıların Geç Roma İmparatorluk döneminin izlerini taşıdığını söyledi. Sevin, “Burada hemen Ödemiş Müzesi’nin hemen yanı. Yeni bir hastane yapılıyor. Bu alanın temel hafriyatı sırasında maalesef iş makineleri Geç Roma İmparatorluk dönemi yapı kompleksini yok etmiş durumda. Mimari kalıntılar görülebiliyor. Çıkan sütün başları, seramikler hepsi dışarı atılmış, maalesef yok edilmiş. Yani kentimizin ortasında...