13 / 05 / 2024

Ödemiş OSB ihale

Ödemiş OSB ihale

Kent ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) faaliyete geçmesi konusunda çalışmalar yapan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, OSB’de önemli bir adımın daha atıldığını söyledi.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Çorlu 1 OSB'de 42.1 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Çorlu 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Çorlu 1 OSB alınana ait altyapı yapım işini 42 milyon 154 bin 258 TL'ye ihale ediyor.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Ödemiş OSB'de kuralar çekildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımcıların fabrika kuracakları parsellerin belirlenmesi için kuralar çekildi.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

TOKİ İzmir Ödemiş projesi işte böyle olacak!

TOKİ, İzmir İli, Ödemiş İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde 468 adet konut, 1 ticaret merkezi ve 1 camiden oluşacak proje için ihale yaptı..

Demirağ OSB'de ihale süreci başladı!

Sivas'ta kurulacak Demirağ Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) altyapı projeleri yapım ihalesi 7 Haziran'da yapılacak. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Ödemiş OSB'de alt yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Ödemiş ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmaları tamamlanıyor.

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Manisa Salihli OSB'de altyapı yapım işi ihale edilecek!

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından altyapı yapım işi ihale edilecek. İhale 27 Temmuz'da yapılacak..

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ödemiş OSB ihale Haberi

Ödemiş OSB ihale


Kent ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) faaliyete geçmesi konusunda  çalışmalar yapan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, OSB’de önemli bir adımın daha atıldığını söyledi.


Başkan Mahmut Badem’in girişimleriyle 21 yıl sonra yapımına hız verilen Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi ve yol için alt yapı çalışmaları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca devam ederken, İZKA’dan destek alan elektrik alt yapı ihalesi de 3 Aralık 2015 tarihinde yapıldı.


İzmir Kalkınma Ajansı Sanayi Bölgelerini Geliştirme Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile yapılan  Ödemiş OSB 34,5 KV Enerji Nakil Hattı, Kaymakçı Trafo Merkezi Tadilatı, AG/OG Enerji Dağıtımı, Çevre Aydınlatma Yapım İşi İhalesi’ne yedi firma katıldı. İhale; Ödemiş OSB Yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Celil Ateşoğlu,...