22 / 07 / 2024

Ödemiş teleferik

Ödemiş teleferik

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdi...

Ödemiş Teleferik Projesi için etüt çalışmalarına başlandı!

1950’li yıllardan bu yana gündemde olan teleferik projesi son günlerde hız kazandı. Ödemiş Belediyesi projeyi gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürürken, bağlantı kurulan teleferik kurumu yapan firmalarla etüt çalışmaları yapılıyor.

Halil Demir Ödemiş teleferik projesi hakkında bilgi verdi!

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdi...

Sultanbeyli Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Sultanbeyli Teleferik Projesi için ilk adım atıldı. Yapılan ihaleyle Çekmeköy - Sultanbeyli metro hattı, Sultanbeyli Gölet Parkı’ndan geçerek Sultanbeyli Kalesi’ne kadar uzanacak

Sultanbeyli Teleferik Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sultanbeyli Teleferik Hattı Proje çalışmaları halen yapımı devam eden Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı’nın Sultanbeyli İstasyonu ile entegre edilerek Sultanbeyli Gölet Parkı’ndan geçerek Sultanbeyli Kalesi’nde son bulacak.

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri'nin ihale süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nisan sonunda açmayı planladığı Balçova Teleferik Tesisleri'nin giriş bölümünü düzenleyecek yeni bir ihale süreci başlattı..

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı test aşamasında!

Yenimahalle-Şentepe arasındaki teleferik hattının 1800 metrelik 2’nci etabının yüzde 99 seviyeye ulaştığını belirten EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu, kısa süre içinde test sürüşüne başlayacaklarını söyledi.

Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yenimahalle-Şentepe teleferik hattının 2.etabında vagonları taşıyacak çelik halatlar da çekildi, makara sistemi ile mekanik montaj çalışmaları tamamlandı.

1983 yılında Boğaz'a teleferik hattı kurulacakmış!

1983 yılında Boğaziçi Köprüsü'nden sonra Avrupa ile Asya'yı ikinci defa birbirine bağlayacak Boğaz teleferik hattının yapımına başlanacakmış. Kuruçeşme-Kandilli arasında kurulacak hat ile saatte 500-600 kişi taşınacakmış.

Çankaya'ya teleferik yapılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Şubat ayı ilk toplantısı Yılmaz Büyükerşen'in rahatsızlığından dolayı Başkan Vekili Aydın Ünlüce başkanlığında yapıldı. Toplantıda Odunpazarı - Çankaya bölgesine teleferik sistemi kurulması ile ilgili konular öne çıktı.

Teleferik AŞ'nin Uludağ tesis projesi 2016'da!

Bursa’da kurduğu 9 km’lik hat ile diğer kentlere model olan Teleferik AŞ, Alanya’da yeni bir teleferik projesine başlıyor. Firma, Uzungöl, Efes-Meryemana, Sürmene ve İstanbul PierreLoti’deki teleferik projelerine de talip oldu.

Eyüp'e metro, tramvay ve teleferik hattı müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. nı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Eyüp'e 2,5 yıl içinde metro, tramvay ve teleferik hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkan Remzi Aydın, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak 2 metro, 2 tramvay ve bir teleferik hattının çalışmalarının 2,5 yıl içinde tamamlanacağını açıkladı.

Balçova'da teleferik seferleri ilkbahar sonunda başlayacak!

İzmir’in Balçova ilçesinde bulunan Balçova Teleferik Tesisleri’ne, ’kullanılması sakıncalı’ raporu verilmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı..

Ödemiş teleferik Haberi

Ödemiş teleferik


AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Ödemiş-İzmir arasına ek tren seferi için talimat verdiğini açıkladı. Yeniden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Binali Yıldırım'ın düzenlediği yemeğe katılan İzmir heyeti, güvenoyu görüşmeleri için Meclis'te bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile buluşup hatıra fotoğrafı çektirdi. İki gün süren Ankara temaslarında Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de hazır bulundu. 



Teleferik projesi 


Ankara temaslarıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, iki gün boyunca dolu dolu bir programla Ankara'da ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Bölgenin sorun ve taleplerini iletmek açısından yararlı geçen programda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından...