27 / 04 / 2024

Halil Demir Ödemiş teleferik projesi hakkında bilgi verdi!

Halil Demir Ödemiş teleferik projesi hakkında bilgi verdi!

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdi...




AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın Ödemiş-İzmir arasına ek tren seferi için talimat verdiğini açıkladı. Yeniden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Binali Yıldırım'ın düzenlediği yemeğe katılan  İzmir  heyeti, güvenoyu görüşmeleri için Meclis'te bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu ile buluşup hatıra fotoğrafı çektirdi. İki gün süren  Ankara  temaslarında Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de hazır bulundu. 



Teleferik projesi 


Ankara temaslarıyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, iki gün boyunca dolu dolu bir programla Ankara'da ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Bölgenin sorun ve taleplerini iletmek açısından yararlı geçen programda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdiklerini kaydeden Demir, Eroğlu'nun kendileriyle ve projeyle yakından ilgilendiğini bildirdi. 



Demiryoluna ek sefer 


Bunun yanı sıra Ödemiş-İzmir arasında ilginin her geçen gün arttığı tren seferleri konusundaki talepleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a aktarma fırsatı bulduklarını da dile getiren Demir, şunları söyledi: "Sayın Bakanımız hemen sabah ve akşam için birer ek sefer konulması için talimat verdi. Bu konuda gerekli adımlar bundan sonra atılacaktır. Ankara temaslarımızda milletvekili adayımız Sedat Şenbaş da Küçük Menderes bölgesinin ilçe başkanlarıyla yakından ilgilendi. Bölgemizde devam eden kamu yatırımlarıyla ilgili temaslarımız oldu. Güvenoyu görüşmelerinin ardından Meclis'te Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ettik. Bölgemizin yatırımları için bundan sonra da temaslarımızı sürdüreceğiz " dedi.



Yeni Asır


Geri Dön