27 / 04 / 2024

Necattin Demirtaş hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi!

Necattin Demirtaş hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi!

Necattin Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında önümüzdeki dönem tekrar belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Demirtaş, projeler bir hayal bir çılgınlık işi değil, aksine akıl işi ufuk işidir." dedi




llkadım Belediye Başkanı Demirtaş, "Aslında projeler bir hayal bir çılgınlık işi değil, aksine akıl işi ufuk işidir." dedi. 

llkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında önümüzdeki dönem tekrar belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Söz verdiği tüm projeleri hayata geçirdiğini belirten Demirtaş, ilçenin gelecek 50 yılına yönelik projeler hazırlanması gerektiğini belirtti Başkan Demirtaş, "Önümüzdeki donemde halkımızın ihtiyacı olan şehri geleceğe taşıyacak projeler üzerinde duracağız. 

Aslında projeler bir hayal bir çılgınlık işi değil, aksine akıl işi ufuk işidir, "dedi. Belediye Hizmet Binası'nın ihtiyaç olduğunun altını çizen Demirtaş, eski havalimanın olduğu  TOKİ  konutlarında 20 dönüm araziye sosyal donatısı olan Belediye hizmet binası yapmayı düşündüklerini de bildirdi. 


Türk dünyası parkı projesi 150 dönümlük bir arazi üzerine yapacağımız Türk Dünyası Parkı projesi ile Osmanlı, Selçuk, Orta Asya dönemlerini anlatan objelerin yanı sıra fiziki mekan olarak halka o tarihi yaşatacaklarını söyledi. 


Hedef Halk


Geri Dön