27 / 04 / 2024

Kenan Çebi 2013 Seramik Trendleri hakkında bilgi verdi!

Kenan Çebi 2013 Seramik Trendleri hakkında bilgi verdi!

Graniser Seramik’in Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi, “2013 Seramik Trendleri” hakkında bilgi verdi. Dijital baskının ön plana çıkacağını belirten Çebi, gerek duvar gerekse yerde hangi tarzların moda olacağı konusunda tüyolar verdi.



Graniser Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi, 2013 seramik trendleri hakkında bilgi verdi. Büyük ebatların yerde ve duvarda daha çok rağbet göreceğini belirten Çebi “ Ebatlar büyüyor ancak minimalist tasarımlar önem kazanıyor” dedi.

Ahşap ve doğaltaş desenlerinin bu yılın modasını oluşturacağını söyleyen Çebi, minimalizmin evin her yerinde etkilerini göstereceğini belirtti.

Dijital, yani her fotoğrafın seramiğe uygulanabileceği formlarda ürünlerin de artacağını ifade eden Çebi “ Graniser olarak geleceği görerek yatırımlarımızı bu alanda yapıp, makinelerimizi arttırdık. Yeni nesil farklı tasarımlara önem veriyor, geleneksel öznelerle modernizmi birleştiren çalışmaları seviyor. Bu bağlamda talepleri karşılayacak ekipmana sahip olarak, geleceğe yatırım yapmış olduk.” dedi,


Geri Dön