09 / 05 / 2024

graniser kenan çebi

graniser kenan çebi

Graniser Seramik’in Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi, “2013 Seramik Trendleri” hakkında bilgi verdi. Dijital baskının ön plana çıkacağını belirten Çebi, gerek duvar gerekse yerde hangi tarzların moda olacağı konusunda tüyolar verdi.

Kenan Şahin: Havza bölgesinde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Genç PESİAD üyeleriyle ‘Gençler Soruyor’ programında bir araya gelen Belediye Başkanı Kenan Şahin, havza bölgesinde asla yapılaşmaya izin vermeyeceklerini, bu alanların yeşil ve orman odaklı değerlendirileceğini söyledi.

Beyoğlu'nda çöken bina Kenan İmirzalıoğlu'nun değilmiş!

Geçtiğimiz hafta Beyoğlu'nda çöken tarihi binanın Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar üzerine binanın gerçek sahibi ortaya çıktı!

Beyoğlu'nda çöken 5 katlı bina Kenan İmirzalıoğlu'nun!

Daha önce 2 binanın yıkıldığı Beyoğlu'nda dün öğleden sonra çöken bina ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na ait olduğu ortaya çıktı. İmirzalıoğlu'nun, apart otel açmak gibi bir planının olduğu belirtildi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Kenan İmirzalıoğlu Küçükköy'den 1 milyon TL'ye ev aldı!

21 Mayıs'ta Sinem Kobal'la Ayvalık'ta evlenecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu bölgenin sevdalısı oldu. Cihangir ve Marmaris'te birçok gayrimenkulü bulunan ünlü oyuncu, Küçükköy'de 1 milyon liraya tarihi taş ev aldı.

Kenan Evren'in yaşadığı Beyazev yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl oturduğu ve 9 yıl önce 950 bin avroya satışa çıkardığı Marmaris'teki 3 katlı villası, yeni sahibi tarafından yıkıldı

Graniser Seramik, Unicera Fuarı'nda büyük beğeni kazandı!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera Fuarı'nda vitrine çıkardı.

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Graniser Seramik trend ürünleriyle Unicera Fuarı'nda!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Kenan Evren'in yaşadığı Beyazev 900 bin liraya satıldı!

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan ’Beyazev’ isimli villa nihayet satıldı. İsmi açıklanmayan işadamının villa için tapudaki satış fiyatına göre 900 bin lira ödeme yaptığı açıklandı.

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i 900 bin TL'ye satıldı!

ESKİ cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’in Muğla Marmaris’te uzun süre yaşadığı ve 2007’den beri satışta olan 'Beyazev' isimli villa satıldı. İsmi açıklanmayan İstanbullu işadamının villa için 900 bin lira ödeme yaptığı belirtildi.

Kenan Şahin: Dönüşümle kentsel siluete standart getirdik!

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin: "Kentsel dönüşümle birlikte kentsel siluete de standart getirdik. Kimse kafasına göre bina dikemeyecek. Kentsel dönüşümde birinci takıntımız yollar ikincisi ise otoparklardır." dedi.

Graniser Seramik'ten çalışanlarına kıdem töreni!

Graniser Seramik'in Akhisar fabrikasında gerçekleştirdiği kıdem töreninde firmada 15. yılını dolduran çalışanları kutlayan Hacıoğlu, üretimin ihracata yansıyan oranıyla sektörde lider konumda bulunduklarını belirtti.

graniser kenan çebi Haberi

graniser kenan çebi

Graniser Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi, 2013 seramik trendleri hakkında bilgi verdi. Büyük ebatların yerde ve duvarda daha çok rağbet göreceğini belirten Çebi “ Ebatlar büyüyor ancak minimalist tasarımlar önem kazanıyor” dedi.

Ahşap ve doğaltaş desenlerinin bu yılın modasını oluşturacağını söyleyen Çebi, minimalizmin evin her yerinde etkilerini göstereceğini belirtti.

Dijital, yani her fotoğrafın seramiğe uygulanabileceği formlarda ürünlerin de artacağını ifade eden Çebi “ Graniser olarak geleceği görerek yatırımlarımızı bu alanda yapıp, makinelerimizi arttırdık. Yeni nesil farklı tasarımlara önem veriyor, geleneksel öznelerle modernizmi birleştiren çalışmaları seviyor. Bu bağlamda talepleri karşılayacak ekipmana sahip olarak, geleceğe yatırım yapmış olduk.”...