09 / 05 / 2024

kenan çebi

kenan çebi

Graniser Seramik’in Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi, “2013 Seramik Trendleri” hakkında bilgi verdi. Dijital baskının ön plana çıkacağını belirten Çebi, gerek duvar gerekse yerde hangi tarzların moda olacağı konusunda tüyolar verdi.

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Kenan Doğulu, Mina Başaran'ın düğün kaporasını iade etmedi mi?

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğünü 14 Nisan'da yapılacaktı. Başaran'ın düğününde Kenan Doğulu da sahne alacaktı...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniköy'den villa bakıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ev değiştirmek için hazırlık yapıyorlar. 

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Hamza Çebi'den Yeşilyurt'taki imar değişikliğine tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Hamzaçebi, Yeşilyurt'ta imara açılan parkta imar değişikliğini protesto etti. Hamzaçebi, "Bu planı Yeşilyurtlular, İstanbullular kabul etmedi, etmeyeceğiz" dedi. 

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

Kenan Kalav İspanya’da 3. restoranını açıyor!

1986 yapımı “Çalıkuşu” filmiyle adını duyuran bir dönemin ünlü isimleri arasında yer alan  Kenan Kalav, İspanya’daki restoran sayısını üçe çıkarıyor.

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Koç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kenan Koç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu Kaz Dağları'ndan otel alıyor!

Birçok mülkü olan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez de otel alacağı iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu iki dükkan daha aldı!

Marmaris'te arsa alıp ev yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, bu yıl iki dükkan daha satın aldı. Üç dükkanı olan İmirzalıoğlu, dükkanları için yıllık 120 bin TL kira istiyor...

Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu!

Yaklaşık 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olan Maltepe Kenan Evren Kışlası, Marmara Üniversitesi'nin oldu. Kışladaki yeni üniversite binaları TOKİ inşa edecek.

Kenan İmirzalıoğlu Miami’de 1.5 milyon dolara daire aldı!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkule yatırım yapmayı seviyor. 20 gün önce de Miami’de bir gökdelenin 33. katındaki daireyi 1.5 milyon dolara aldı.

Akif Hamzaçebi: Herkes imar alacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kartal ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bir grup mahalleli ile bir araya geldi. Hamzaçebi, vatandaşların kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevaplandırdı.

kenan çebi Haberi

kenan çebi

Graniser Genel Müdür Yardımcısı Kenan Çebi, 2013 seramik trendleri hakkında bilgi verdi. Büyük ebatların yerde ve duvarda daha çok rağbet göreceğini belirten Çebi “ Ebatlar büyüyor ancak minimalist tasarımlar önem kazanıyor” dedi.

Ahşap ve doğaltaş desenlerinin bu yılın modasını oluşturacağını söyleyen Çebi, minimalizmin evin her yerinde etkilerini göstereceğini belirtti.

Dijital, yani her fotoğrafın seramiğe uygulanabileceği formlarda ürünlerin de artacağını ifade eden Çebi “ Graniser olarak geleceği görerek yatırımlarımızı bu alanda yapıp, makinelerimizi arttırdık. Yeni nesil farklı tasarımlara önem veriyor, geleneksel öznelerle modernizmi birleştiren çalışmaları seviyor. Bu bağlamda talepleri karşılayacak ekipmana sahip olarak, geleceğe yatırım yapmış olduk.”...