03 / 05 / 2024

odeon tourism international\'n kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri

odeon tourism international\'n kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri

Ertuğrul Günay, ODEON Tourism International 20. yılı etkinlikleri kapsamında Antalya Kültür Merkezi'ndeki ''Türkiye'de Turizmin 150 Yılı' sergisini gezdi Günay: " Türkiye'yi görmek dünyada çok köklü, derin bir kültürle tanışmak anlamına gelecek" dedi...

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili ödülü Kia EV9'un oldu!

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow'da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri'nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu. 

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Ziraat Kuleleri'ne Mükemmeliyet Ödülü!

Dünyadaki en yüksek 100 binanın 16 tanesinde imzası olan ABD merkezli Turner International’ın proje yönetimini üstlenmiş olduğu Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından ‘İnşaatta Mükemmeliyet Ödülü’nü aldı. 

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Arçelik’ten satın alma hamlesi! Dev şirket bünyelerine katılıyor

Arçelik, Indesit International JSC ve Whirlpool RUS LLC hisselerinin hepsinin alımı için Whirlpool EMEA S.p.A. ile hisse satın alma sözleşmesi imzalandığı açıkladı.

Park Dedeman Düzce imza töreni 12 Ocak'ta!

Türkiye'nin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels - Resorts International'ın Algün İnşaat iş birliğiyle hayata geçireceği Park Dedeman Düzce’nin imza töreni 12 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Yazıcı tarafından kuruldu.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Park Dedeman Kastamonu açıldı!

Dedeman Hotels - Resorts International’ın en yeni oteli olan “Park Dedeman Kastamonu” hizmete açıldı. 

odeon tourism international\'n kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri Haberi

odeon tourism international\'n kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri

    Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Yakın bir tarihte dünyada belli kültür ve gelir düzeyindeki insanlar, Türkiye'yi görmemişlerse yaşamlarında eksiklik hissedecekler. Türkiye'yi görmek dünyada çok köklü, derin bir kültürle tanışmak anlamına gelecek'' dedi. 

     Günay, ODEON Tourism International'ın (OTI) kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri kapsamında Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ''Türkiye'de Turizmin 150 Yılı'' adlı sergiyi gezdi ve ''Anadolu'nun Kayıp Şarkıları'' adlı konsere katıldı. 

     Bakan Günay, konser öncesi yaptığı konuşmada, turizmin aslında barışa çağrı, insanları birbirine kavuşturmak, barıştırmak için yapılmış bir çağrı olduğunu ifade etti. 

     Turizmi sadece ekonomik gelişme alanı olarak görmediğini vurgulayan Günay, marka üretmenin çok önemli olduğunu, Türkiye'nin dünyaya her alanda marka çıkarması gerektiğini, özellikle turizm alanında marka oluşturması gerektiğini vurguladı. 

     Geride bırakılan...