19 / 05 / 2024

ODEON Tours yatırımları

ODEON Tours yatırımları

OTI Holding'in şirketi ODEON Tours Yer Hizmetleri Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) hedef büyüttü. Şirket, halen 56 bin 550 olan turist sayısını 2019'a kadar 5 kat artırarak 300 bine çıkarmayı hedefliyor

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Golden World Tours Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokgöz tarafından kuruldu.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıdıl Tours And Travels Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ashokkumar R. Vaghela ve Ronakkumar Patel ortaklığında kuruldu.

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Yazıcı tarafından kuruldu.

Sinan Pasha Tours Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Pasha Tours Emlak Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  350 bin TL sermaye bedeli ile Mjdalden Sabounı tarafından kuruldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Jamal Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal H.M. Abu Abdoh tarafından kuruldu.

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!  

Visitor Tours Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nisreen Abd a.m Alqadeeri tarafından kuruldu.

Umbrella Tours Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umbrella Tours Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu 100 bin TL sermaye bedeli ile Alexander A. Gomes Zuluaga tarafından kuruldu.

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assila Tours Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karataş ve Tarıq Alı A Alqarni ortaklığıyla kuruldu. 

Nzr Tours Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Nzr Tours Turizm Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Arda Neziroğulları tarafından kuruldu. 

Merhaba Tours Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tours Seyahat Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile A.H Hamed Abouzeıd, Abdulraheem Katabı ve Abdullah Al-Sakkaf ortaklığında kuruldu. 

ODEON Tours yatırımları Haberi

ODEON Tours yatırımları


OTI Holding, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yer hizmetleri şirketi kurarak hedef büyüttü. ODEON Tours Yer Hizmetleri, BAE'nin kurulmasıyla turist sayısını 2013'te yüzde 24 artırarak 56 bin 550 kişiye ulaştı. OTI Holding şirketlerinin hedefi 2019'a kadar BAE'de hizmet verdikleri turist sayısını 5 kat artırarak 250-300 bin bandına çıkarmak. ODEON Tours Yer Hizmetleri BAE Genel Müdürü Bertan Özen, şu anda çalıştıkları otel sayısının 310 olduğunu, ağırlıklı olarak Rusya'dan gelen turistleri ağırladıklarını belirtti. Özen şöyle konuştu: "ODEON Tours BAE olarak OTI Grubu bünyesinde yer alan kendi tur operatörlerimiz Coral Travel Rusya, Türkiye, Ukrayna, Polonya, Gürcistan, Sunmar Rusya, ve Wezyr Holidays Polonya'ya hizmet veriyoruz. Avrupa ve Asya pazarlarına hizmet vermek için çalışmalarımız devam ediyor. Kurulduğumuz günden bu yana ağırladığımız turist sayısını yaklaşık 20...