02 / 05 / 2024

Odesa terminal binası 2017

Odesa terminal binası 2017

2 Eylül tarihinde Ukrayna'nın en önemli turizm şehri Odesa'da yeni havalimanı terminal binası Türk Hava Yolları seferiyle hizmete açıldı...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Trabzon'daki yeni otogar binasında 'dere yatağı' iddiası!

Trabzon’da yapılacak yeni terminal binasının dere yatağında bulunduğu ve bu projeden vazgeçilmemesi durumunda yeni bir felakete yol açılacağı ileri sürüldü. 

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası değerleme raporu!

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası  yılsonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

TOKİ Trabzon Çaykara 84 konut ihalesi 9 Nisan'da!

Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çaykara'da kentsel dönüşüme başlıyor! 84 konut ve 45 dükkan geliyor!

TOKİ'nin Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları İşi ihalesi 9 Nisan'da...

Odesa terminal binası 2017 Haberi

Odesa terminal binası 2017


Ukrayna'nın en önemli turizm şehri Odesa'da yeni havalimanı terminal binası Türk Hava Yolları seferiyle hizmete açıldı.


Edinilen bilgilere göre 2 Eylül günü THY'nin B737-800 tipi uçağıyla yapılan, İstanbul-Odesa seferiyle yeni terminal binasıda hizmete açılmış oldu.


Odesa Havalimanı Genel Sekreteri Pavlo Prusak yeni terminalin İstanbul'dan gelen ilk yolcularını karşılarken yaptığı açıklamada, "Bugün Odesa Havalimanı'nın kapasitesini ve hizmet kalitesini en yüksek seviyede artıracak terminal binasının açılışından büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.


Prusak'ın verdiği bilgilere göre yeni terminal binası check-in kontuarıyla bir saatte bin yolcuya hizmet verme kapasitesine sahip olduğunu açıkladı.


Yeni terminalde şuan sadece iniş yapan uçakların yolcularına hizmet verildiği, kalkışların ise eski terminalden yapıldığı ancak kısa süre içerisinde tüm işlemlerin yeni terminalden yapılacağı...