03 / 05 / 2024

Odin Ortadoğu İnşaat

Odin Ortadoğu İnşaat

Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gürbüz Refioğlu hayatını kaybetti. Aynı zamanda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi olan Refioğlu'nun cenazesi, 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü öğle namazının ard

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odinçer Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Dinçer tarafından kuruldu.

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Uğur Karaçanta tarafından kuruldu.

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Odin Automotive Serl İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Odin Automotive Serl İnşaat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Umut Sucu tarafından kuruldu.

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Ukrayna'daki Yeni Kremençük Köprüsü'nün ihalesini Doğuş İnşaat aldı!

UKRAYNA’DA YENİ KREMENÇUK KÖPRÜ PROJESİNİ DOĞUŞ İNŞAAT YAPACAK

İnşaatta potansiyel Afrika ve Ortadoğu'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nun Ocak 2021 sayısı yayınlandı. Rapora göre; inşaat işlerinde potansiyelin Afrika ve Ortadoğu'da olduğu gözlemlendi.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

Doğuş İnşaat dünyanın en büyükleri listesinde!

1951 yılında kurulan Doğuş İnşaat zaman içinde dünya devi oldu. Dünyanın en büyükleri listesinde yer aldı. Firma şu anda yeni bir iş için çalışmalarına ara verdi.

Yeşil GYO Sakarya'daki yurt binasını 111 milyon TL'ye Ortadoğu Enerji'ye sattı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sakarya İli Arifiye İlçesi Merkez Mahallesi 262 ada 1 parselde kayıtlı 30 bin 212 metrekarelik yurt binasını Ortadoğu Enerji'ye 111 milyon TL'ye sattı...

Odin Ortadoğu İnşaat Haberi

Odin Ortadoğu İnşaat
Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu üyesi, Gürbüz Refioğlu vefat etti. 


Oğlu Atilla Refioğlu, eşi Ayterim Refioğlu ve Odin Ortadoğu İnşaat Sanayi Ticaret ve Taşımacılık A.Ş. ile Odin Gemi İşletmeciliği Denizcilik Dış Ticaret Pazarlama Turizm Finansal Danışmanlık Hiz. A.Ş. tarafından verilen ilanda 18 Mayıs 2012 Cuma günü vefat eden Gürbüz Refioğlu'nun cenazesinin 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü Erenköy Galip Paşa Camii'nden öğle namazını müteakip kaldırılarak Küçükyalı Aile Mezarlığı'na defnedileceği açıklandı. 


Ailesi tarafından cenazeye çelenk gönderilmemesi, arzu edenlerin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği veya Türk Eğitim Vakfı'na bağışta bulunması rica...