28 / 04 / 2024

ODTÜ ormanı

ODTÜ ormanı

ODTÜ Rektörlüğü ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın rakamları karşılaştırıldığında, ODTÜ arazisinden yol geçirmek için kesilen ya da taşınan ağaç sayısının planlanandan çok daha fazla olduğu ortaya çıktı...

Arınç, ODTÜ yoluyla ilgili açıklamada bulundu!

ODTÜ arazisinden geçen yol çalışmasıyla ilgili, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in açıklamaları sorulan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Belediye Başkanı ne diyorsa onu diyor" dedi...

ODTÜ Ormanı arazisine AVM ile cami yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın geçen hafta onayladığı ODTÜ'nün imar planında, üniversite yönetiminden habersiz bir değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Bakanlığın son dakika değişikliğiyle ormana AVM ile cami yapılabilecek

ODTÜ'lü öğrenciler otoban inşaatını protesto etti!

ODTÜ Ormanı'nın kapısına kadar dayanan ve ormanın içinden geçmesi planlanan 40 metre genişliğinde, 8 şeritli otoban inşaatı projesini protesto eden üniversite öğrencileri, otoban güzergahı üzerinde çadır kurdu...

ODTÜ ormanında yangın çıktı!

ODTÜ Ormanlarının Ahlatlıbel mevkisinde çıkan yangında yaklaşık 10 dönümlük alan zarar gördü, 2 saat süren çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı, yangına 15 araçla müdahale edildi...

Sağlık Bakanlığı binasının taşınması meclis gündeminde!

Sağlık Bakanlığı binasının taşınmasına ve ODTÜ ormanında yapılan yol inşaatının amaçları TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

ODTÜ 2. yol dava karmaşası!

ODTÜ arazisinden geçirilmesi planlanan tek güzergah var. Bunlardan birinci etabı, ODTÜ ormanı ile 100. Yıl ve Çiğdem mahallelerinden geçerek Eskişehir Yolu ile Konya Yolu'nu, birbirine bağlaması planlanan ODTÜ Yolu projesi.

Çankaya Kuzu Effect ulaşım!

Çankaya Kuzu Effect ulaşım bilgileri kapsamında proje ODTÜ Ormanı'na bitişik konumda bulunuyor. Toplam 426 adet bağımsız birimden meydana gelen proje 4 blok şeklinde inşa ediliyor.

Oran Kuzu Effect lokasyon bilgileri!

Oran Kuzu Effect lokasyon bilgileri kapsamında proje ODTÜ Ormanı'na bitişik konumda bulunuyor. 4 kule şeklinde yükselen projede toplam 426 bağımsız birim bulunuyor. Proje toplam 30 bin 730 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kuzu Effect satış ofisi!

Kuzu Grup imzası ile hayata geçirilen Kuzu Effect satış ofisi telefon numarası 0312 491 39 07 olarak belirlendi. ODTÜ Ormanı'na bitişik konumda olan proje konut, AVM ve ofislerden meydana geliyor.

Oran Kuzu Effect lokasyon bilgisi!

Oran Kuzu Effect lokasyon bilgisine göre proje ODTÜ Ormanı'na bitişik konumda yükseliyor. Toplam 30 bin 730 metrekare alan üzerinde yükselen proje 426 bağımsız birimden meydana geliyor.

Kuzu Effect fiyat listesi!

Kuzu Effect fiyat listesine göre daireler 680 bin TL'den başlıyor. Daire tiplerinin 2+1'den başlayıp 6+1'e kadar seçeneklerle tasarlandığı proje ODTÜ Ormanı'na bitişik konumda yükseliyor.

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Uptown İncek'te bulutların üzerinde bir yaşama ne dersiniz?

Eşsiz Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara’nın oksijeni en bol yerlerinden İncek’te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere “yüksek” konfor sunuyor.

ODTÜ planı davalık oldu!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi yetkilileri, ODTÜ ilişkin her 2 imar planında Eymir Gölü ve çevresinin "ODTÜ özel orman alanı" olarak işlendiğini belirterek, "Eymir'de herhangi bir turistik tesise izin verilmesi mümkün değil" dedi.

Uptown İncek'in yaz kampanyası çok sevildi!

Eşsiz ODTÜ ormanı ve Mogan gölü manzarasının yanında özel lokasyonu, sunduğu ayrıcalıklarla da fark yaratan Ankara Uptown İncek Konutları, hafta sonu yine ziyaretçi akınına uğradı.

ODTÜ Bulvarı’nın adı '1071 Malazgirt' oldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Ormanı’ndan geçen ve yapımı ODTÜ öğrencilerinin tepkisini çeken ODTÜ Bulvarı’na, “1071 Malazgirt Bulvarı” adını verdi...

Ankara Uptown İncek Konutları 'nın kaba inşaatı 11 ayda tamamlandı!

Mogan Gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı Uptown İncek konutlarında kaba inşaat 11 ayda tamamlandı. Emre Katırcı, projenin 2015 yılında Uptown İncek sakinlerine teslim edileceğini hatırlattı.

ODTÜ ormanı Haberi

ODTÜ ormanı
ODTÜ Rektörlüğü ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın rakamları karşılaştırıldığında, ODTÜ arazisinden yol geçirmek için kesilen ya da taşınan ağaç sayısının planlanandan çok daha fazla olduğu ortaya çıktı. Bakanlık, izin alınan alanda kalan ağaç sayısını 627 olarak açıkladı. Oysa ODTÜ Rektörlüğü yol yapımı nedeniyle 3 binden fazla ağacın etkilendiğine dikkat çekmişti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu özel bir alanda "ODTÜ Ormanı" kurulması yönünde öneride bulunurken, buna hazır olduklarını da söyledi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin ODTÜ arazinden geçirilen yolla ilgili sorularını yanıtlayan Eroğlu, "Bu konuda daha önce imar planlan hazırlanmış. İzin alınan alanda kalan ağaç sayısı 627. Taşınan ağaç sayısı 597 ve taşınmayan ağaç sayısı 30 olarak belirlendi. Yol daha önce planlanmış. Orada yol ihtiyaçtı" dedi. 


Cumhuriyet...