29 / 04 / 2024

odtü yolu bulvarı

odtü yolu bulvarı

Ankara Biiyiikşehir Belediye Meclisi tarafından yapılan açıklamaya göre kamuoyunda " ODTÜ Yolu " olarak bilinen yolu Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi' nin kararıyla " 1071 Malazgirt Bulvarı " olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarıyla rekora koşuyor!

Melih Gökçek, Başkent'i modern cadde ve bulvarlarla donatarak örnek bir kent haline getirdiklerini, son 2 yılda yapımı gerçekleşen veya devam eden 69 adet köprü, köprülü kavşak, viyadük, alt ve üst geçitle yeni bir rekora imza attıklarını bildirdi.

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

Samandıra İmar Yolu Ön Projesi imar planı tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Samandıra Caddesi Semerkant Bulvarı arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

ODTÜ Tünel Yol Bağlantısı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Bilkent Şehir Hastanesi-Eskişehir Yolu-ODTÜ Tünel Yol Bağlantısına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Ordu Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan ve çevre yolu ile Karadeniz sahil yolu arasındaki bağlantıyı sağlayan Şehit Polis Yalçın Yamaner Bulvarı, hem trafiği rahatlattı hem de modern görünümüyle vatandaşlardan tam not aldı.

Ordu'da unutulan araziden çevre yolu geçti!

Ordu’da 1993 yılında uzun vadede ortaya çıkabilecek trafik sorununa çare olması amacıyla imar planına dahil edilmesine ve bulvar yolu olarak tescillenmesine rağmen 23 yıl boyunca unutulan çorak arazi çevre yolu oldu.

1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki gecekondu 41 kazaya neden oldu!

Başkent'te Eskişehir Yolu'nun yükünü büyük ölçüde azaltan, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 1071 Malazgirt Bulvarı'nın Öveçler kısmında, Bulvar'ın tam ortasında kalan gecekondu, trafikte "kara noktaya" dönüştü.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kepez Kirişçiler Yolu bulvar haline geliyor!

Kepez Belediyesi, kuzeydeki çevre yollarına bağlantı sağlayacak olan Kirişçiler yolunun genişliğini 8 metreden 30 metreye çıkarıyor.

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı 2 milyon TL'ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’ndaki (Tanjant Yolu) asfalt yenileme çalışmalarına mesai menfumu gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor.

Ankara Keçiören Bulvarı'nda 2. etap çalışmaları başladı!

Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasının ardından, çalışmalar Bulvarın ikinci bölümünü oluşturan Samsun Yolu tarafına kaydırıldı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda son durum!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren 3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

odtü yolu bulvarı Haberi

odtü yolu bulvarı

Ankara Biiyiikşehir Belediye Meclisi aylık olağan toplantılarının son gününde Ali İhsan Ölmez'in başkanlığında toplandı ve gündemde yer alan maddeleri görüştü. 


Büyükşehir Belediye Meclisi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük bir hızla yapımı sürdürülen ve ay sonunda açılışı yapılması planlanan. "ODTÜ Bulvarı" olarak anılan yeni yolun "1071 Malazgirt Bulvarı" olarak isimlendirilmesini oy birliği ile kabul etti. 

Belediye meclisinde ayrıca, Batıkent'te yapımı devam eden ve 1695 Cadde olarak bilinen yeni bulvarın da "Batı Bulvarı" olarak isimlendirilmesine ilişkin Başkanlık yazısını ise oy çokluğu ile kararlaştırıldı. 


Belediye Meclisi'nde, "Ankara ilinin tarımsal kalkınma hamlelerini gerçekleştirmek amacıyla Ankara Büyükşehir Belediye, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Dekanları ile ikili bir protokol yapılması, bu protokole gerektiğinde Valilik, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediyelerinin de katılması, gerektiğinde protokol gereği ilçelerde...