07 / 05 / 2024

odtü yolu çalışması

odtü yolu çalışması

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. Toplamda 100 iş makinesi ile çalışmalar devam ediyor..

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Kars-Iğdır-Nahçivan demir yolu hattı için ön etüt çalışması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Kars-Iğdır-Nahçivan Demiryolu Projesi için ön etüt çalışması başlattıklarını açıkladı. 

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ovit Tüneli'nin betonlama çalışması yüzde 88 tamamlandı!

Rize'de 2 bin 640 rakımlı Ovit Dağı'nda yapımı süren taşıyan Ovit Tüneli'nin betonlama çalışması yüzde 88 tamamlandı. Tünelin, hizmete açılmasının ardından tarihi İpek Yolu'nun yeniden canlanması bekleniyor.

Denizli Tutluca Köyü'ndeki tren yolu çalışması meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli Bozkurt ilçesine bağlı Tutluca Köyü bölgesinde yapılan tren yolu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Pursaklar'da bin 200 metrelik imar yolu çalışması tamamlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin faaliyet raporuna göre ilçe genelindeki 30 sokağa 4 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu çalışması yapıldığı ifade edildi.

Yalıkavak yolu tünel çalışması başlıyor!

Yalıkavak yolunu rahatlatması düşünülen duble yol ve tünel çalışmasına, önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi. Yapılacak tünel projesinin 2 yılda bitirilmesi planlanıyor.

Battalgazi Belediyesi asfalt çalışması yapıyor!

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle kanal yolu, Kırıktaşlar, Üssülü Pınar, Kantar ve Drejan Sokak'ta asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Sahil yolunda viyadük çalışması sürüyor!

Akçakoca, Karasu sahil yolunda müteahhit firma tarafından yol çalışması hızla sürüyor. Sahil yolu olarak tabir edilen bölgede duble yol çalışması hızla sürerken viyadük çalışmalarına başlandı.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

TEM otoyolu Gebze kesiminde yenileme çalışması!

TEM otoyolunun Gebze-Orhangazi kesiminde başlanan üst yapı çalışması kapsamında, Gebze köprülü kavşağı Ankara yönü TEM katılım yolu 13-29 Mayıs'ta ulaşıma kapatılacak. Valilikten yapılan açıklama şöyle...

Trabzon'da 67 milyon TL’lik yol çalışması yapılacak!

Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu grup yolu ile Araklı ilçesi Yeşilyurt grup yolunda incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2015 yılı içerisinde 67 milyon TL’lik yol çalışması gerçekleştireceklerini kaydetti.

odtü yolu çalışması Haberi

odtü yolu çalışması

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. 

Anadolu Bulvarı'nın devamı olan ve bir bölümü ODTÜ arazisi içinde kalan yolun yapımı için gece gündüz çalışan Büyiikşehir Belediyesi toplam bin 500 personel, 350 kamyon ve 100 iş makinesi ile çalışmalarını sürdürüyor. 

Biiyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı hızla devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan kısmında bir taraftan yol açım çalışmaları devam ederken, diğer taraftan asfalt öncesi yol alt temel çalışması ve mekanik çalışmaları da sürdürülüyor. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, "Yapımı devam eden bulvarın ODTÜ arazisi içinde kalan iki kilometrelik bölümünde bir taraftan yeni yol açım, yol alt temel, mekanik çalışmaları devam ederken asfalt...