17 / 05 / 2024

ödüllü tasarım Blanco

ödüllü tasarım Blanco

Öztiryakiler Grup tarafından Türk mutfaklarındaki yerini alan eviye ve armatür markası Blanco, ödüllü tasarım ekibi SteelArt imzalı yeni ürünü Blanco Jaron ile adından söz ettiriyor.

Jaguar’ın eylül ayı fiyatları dudak uçuklattı! İşte Jaguar’ın hibrit modeli F-Pace’nin 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Jaguar’ın lüks performans modeli olan F-Pace, ödüllü tasarımıyla Türkiye’de de satışa sunuldu. İşte, Jaguar F-Pace’in 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Dünyam Tasarım Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çamur tarafından kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Facade Dış Cephe Tasarım Uygulama Ve Sistem Çözümleri Limited Şirketi Korkut Güneş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tasarım Tomtom Sokakta Projesi başladı!

Modacı ve tasarımcılar tarafından düzenlenen ''Tasarım Tomtom Sokakta Projesi'' etkinliği başladı.Etkinlik, 23 Ekim pazar gününe kadar devam edecek.

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imaj Düşler Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Özkan Benli tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Yalı Ataköy’de üstün tasarım ödüllü B.IQ!

Binalarda yaşam konforu ve enerji yönetimi alanında entegre çözümler sunan Berker by Hager, Özyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Ataköy projesinde üstün tasarım ödüllü beyaz cam B.IQ anahtarı ile ekstra konfor sağlıyor.

Kocaeli kentsel tasarımı Golden City Awards'dan ödül aldı!

Kocaeli Büyükşehir'e "En İyi Akıllı Kent Teknolojisi" ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dünya şehircilik ve kentsel tasarım projeleri alanında en profesyonel yarışma olan Golden City Awards'dan ödül aldı.

ISVEA'dan tasarım ve teknoloji şovu!

Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, yapı sektörünün en önemli fuarı UNICERA’ya banyolarda devrim yaratacak yepyeni teknolojileri, ödüllü tasarımları ile damgasını vuruyor.

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Designnobis tasarım ekibi Almanya'dan ödül aldı!

ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürsu başkanlığındaki "Designnobis" tasarım ekibi, projeleriyle Almanya'da düzenlenen tasarım yarışmasında 3 ödüle layık görüldü.

ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı!

ETMK desteği ile düzenlenen ILDC 2015 Uluslararası Asansör Tasarım Yarışması sonuçlandı. Asansör İstanbul Fuarı kapsamında uluslararası ölçekte düzenlenen tasarım şöleninde, bu yıl bina dışından asansör çözümleri yarıştı.

ödüllü tasarım Blanco Haberi

ödüllü tasarım Blanco

Blanco Jaron adı verilen yeni ürünü, eviye ve armatür markası Blanco'nun ödüllü tasarım ekibi tarafından tasarlandı. SteelArt imzalı Blanco Jaron, kare formundaki ana haznesi ve süzgeç bölümünün yanı sıra tam ortada bulunan armatürüyle de simetri yaratıyor.


Mutfaktaki çalışma alanından maksimum konfor ortaya çıkarmayı hedefleyen tasarım, 190 mm derinliğe sahip ana hazneye sahip. Süzgeç alanı, armatürün ön kısmında bulunan ve tasarıma ergonomi katan bir düğme ile pratik şekilde kontrol edilebiliyor. Tam ortada yer alan armatür ise hem ana hazneye hem de süzgeç alanına rahatlıkla...