02 / 05 / 2024

Odunpazarı dönüşümü

Odunpazarı dönüşümü

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ilçede uzun süredir büyük sorun olan meselelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurt, başta Gündoğdu ve Küçük Sanayinin dönüşümü ve pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Eskişehir'in Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanıyor!

Eskişehir'in hâlihazırda gerçekleşen kentsel dönüşüm uygulamalarına bütüncül bir yaklaşım oluşturacak Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliğinde imzalanacak.

Odunpazarı Gündoğdulu Mahallesi'nde dönüşüm talebi!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Gündoğdulu vatandaşlarla buluştu. Gündoğdu Mahallesi’ne 7 yıldır çivi bile çakılamadığını belirten Başkan Kurt, dönüşüm talebinde bulundu.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi Dönüşüm Projesi sürüyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların yüzde 40'ının tamamlandığı, daha da hızlandırılacağı ifade edildi.

Odunpazarı'nda Küçük Sanayi Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Küçük Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile ilgili Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.Kurt, "Edindiğim izlenim AKPliler bunu kabul etmeyecek" dedi.

Odunpazarı'nda kentsel dönüşüm altyapı çalışmaları hazır!

2014 yılında Odunpazarı Belediye Başkanı seçilen Kazım Kurt, halktan yüzde 80 destek aldıktan sonra kentsel dönüşüm için altyapı çalışmalarına belediyeyi hazır hale getirdi.

Odunpazarı'nda kentsel dönüşüm başlayacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ilçede uzun süredir büyük sorun olan meselelere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kurt, başta Gündoğdu ve Küçük Sanayinin dönüşümü ve pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

Odunpazarı'nda kentsel dönüşüm kapsamında dükkanı olmayanlara kira yardımı yapılacak!

Odunpazarı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonunda Sanayi Çarşısında yapılacak olan ' Kentsel Dönüşüm ' ile ilgili Sanayi Çarsısında büro açılacak...

Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslim işlemleri; 16 Temmuz - 29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Eskişehir Odunpazarı Karapınar Şantiyesinde yapılacak...

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi konut teslimleri!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslim işlemleri; 16 Temmuz - 29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Eskişehir Odunpazarı Karapınar Şantiyesinde yapılacak...

Salih Koca Odunpazarı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni değerlendirdi!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ çalışmaları ve Odunpazarı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gündemi değerlendirdi. Koca, 6,5 milyon konut ve işyerinin yenilenmesini öngördüğünü belirtti.

Odunpazarı dönüşümü Haberi

Odunpazarı dönüşümü

İlçede dönüşüm bekleyen alanları artık modem yaşam bölgelerine çevirmek istediklerini anlatan Başkan Kazım Kurt; "Bu dönüşümleri biz yapamazsak artık kimse yapamaz" diye konuştu.


DANlŞMANLIK İHALESİNE ÇIKILIYOR! 


Başkan Kazım Kurt ilk olarak Küçük Sanayi'de yapmak istedikleri dönüşüm modeli üzerine bilgiler verdi. Kurt; "3 ay içerisinde danışmanlık firmamız belli olacak! Bu firma arsa sahipleri ile yapılacak olan görüşmelerden, uzlaşmalara, imar planı düzenlemelerinden, yapım projelerine kadar nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleyecek. Mayıs ayında dönüşüm planlan yapılmış olacak. 2 yıl içerisinde de uzlaşmaları bitirip, dönüşüme başlamayı hedefliyoruz. Zaten mahallenin yüzde 70'i dönüşümü istiyor. İyi bir plan ve projeyle uzlaşma çalışmalarının sonlanmasını bekleyeceğiz. Yıllardır yapılacak denilip bir türlü yapılamayan bölgeyi dönüştüreceğiz" dedi. 



İŞALİYE ÜCRETİ FALAN İSTEMİYORUM! 


Sözlerine daha sonra işporta ile yapılacak olan mücadele konusu ile devam eden...