02 / 05 / 2024

Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi teslimleri

Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi teslimleri

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslim işlemleri; 16 Temmuz - 29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Eskişehir Odunpazarı Karapınar Şantiyesinde yapılacak...

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

TOKİ Konya Karapınar orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Karapınar projesi için başvuru dönemi başladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklaması...

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Eyüpsultan Yeşilpınar'da başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarında hız kesmiyor. Peki KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Projede hangi alanlar olacak? 

KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde sevindiren haber!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, bir süredir gerginliklere neden olan Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığını dile getirdi. 

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Karapınar Vadisi Gecekondu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Sazak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Karapınar'da Çetmi-Pınarbaşı Kentsel Dönüşüm inşaat alanını inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ''İlçemizin çehresine artı değer katacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi. 

TOKİ Konya Karapınar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Karapınar İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat  14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi teslimleri Haberi

Odunpazarı Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi teslimleri


Odunpazan Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapımına başlanan ve teslim süreleri 1 sene uzayan Karapınar konutlarında nihayet mutlu sona ulaşıldı. Dün sabah itibariyle hak sahipleri özlemle bekledikleri yuvalarına kavuşmaya başlarken, evini ilk teslim alan hak sahibi Arif Karabayır isimli vatandaş oldu. Karabayır'ın bu mutlu anlarında sadece Es Group vardı. 


GEÇ OLDU, GÜÇ OLMASIN 

TOKİ Karapınar vadisi projesinde uzun süredir evlerinin teslim edilmesini bekleyen vatandaşlar için bekledikleri gün geldi. 16-29 Temmuz tarihleri arasında blok blok yapılacak teslimatlara dün OP 1 ve 2 bloklarda başlandı. Sabahın erken saatlerinden itibaren bankaya ödemelerini yaparak dekontlarını alan vatandaşlar, Karapınar Vadisindeki TOKİ ofisinde gerçekleşen işlemlerinin ardından anahtarlarına kavuştu. 


EVİNİ İLK TESLİM ALAN KARABAYIR AİLESİ OLDU 

İşlemlerini erken saatlerinde gerçekleştirip, anahtarını ilk teslim alan hak sahibi Arif Karabayır oldu. Sadece Es...