22 / 05 / 2024

odunpazarı tarihi yerler

odunpazarı tarihi yerler

Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi kapsamında 2 tarihi sokak ve bu sokakta yer alan evler yenileniyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında belirlenen evlerin cephe ve çatı restorasyonları yapılıyor...

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Tarihi Odunpazarı'ndaki restorasyon yıl sonunda tamamlanacak!

Tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları süren Hamam ve Hamam Müzesi ile Sanat Sokağı'nda incelemelerde bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, çalışmaları yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını açıkladı. 

Tarihi Odunpazarı Bölgesi değer kazanmaya devam ediyor!

Odunpazarı Belediyesi, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarına hızla devam ediyor...

TOKİ Odunpazarı Karapınar son başvuru tarihi!

2 adet konutun ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulduğu TOKİ Odunpazarı Karapınar'da başvurular başladı.

TOKİ Odunpazarı Karapınar başvuru tarihi!

2 adet konutun açık satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde başvurular 20 Eylül'de başlıyor. İşte, TOKİ Odunpazarı Karapınar başvuru tarihi...

Odunpazarı'ndaki 17 tarihi ev restore ediliyor!

Odunpazarı Paşa Mahallesi’ndeki 17 tarihi evin restorasyonu çalışmalarına başlandı. Pazaroğlu sokak sakinlerinden Mehmet Gökalp, Odunpazarı Belediyesini yaptığı çalışmalardan memnun kaldıklarını belirtti.

Erzurum İstasyon Meydanı baştan aşağı değişecek!

Prestij Cadde Uygulaması ile başlayan çalışmalar kapsamında tarihi mekânlara da yönelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarihi yerler ve çevrelerini peyzaj ve estetiksel düzenlemeyle yeniden tasarlıyor

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ son başvuru tarihi!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Evleri'nde toplam 40 adet konut açık satışa sunuluyor. Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ son başvuru tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlendi.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru tarihi!

Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği Eskişehir Odunpazarı 'nda toplam 73 adet konut satışa sunuluyor. Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru tarihi 30 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı son başvuru tarihi!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı 115 Konut Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 73 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Eskişehir Odunpazarı son başvuru tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Türkiye'deki UNESCO Listesi'ne giren tarihi yerler!

Akdamar Kilisesi, Aspendos Antik Kenti, Dağlık Frigya Bölgesi, İsmail Fakirullah Türbesi ve diğerleri... İşte bu yıl UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'ne alınan, Anadolu'nun kültür ve doğal mirasından günümüze gelen 10 kültürel ve doğal varlık...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar sözleşmeleri bugün başlayacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzasıyla hayata geçirilen Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında satışa sunulan 74 adet konuttan 23'ü için 22 Ocak'ta kura çekilişi yapıldı. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar sözleşme tarihi...

odunpazarı tarihi yerler Haberi

odunpazarı tarihi yerler


Türkiye’nin yeni kültür ve turizm merkezlerinden biri haline gelen Eskişehir'in tarihi Odunpazarı bölgesinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları sürüyor.


Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’nın çabaları ile bölgede her geçen gün daha profesyonel ve daha ileri restorasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor. Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi kapsamında 2 tarihi sokak ve bu sokakta yer alan evler yenileniyor. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında belirlenen evlerin cephe ve çatı restorasyonlarının yanı sıra sokak bütünlüğünde tarihi dokuya uygun olarak sokak sağlıklılaştırması da yapılıyor. 


Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, belirlenen plan dahilinde büyük bir ciddiyetle sürdürülen restorasyon çalışmaları sonucu tarihi Odunpazarı’nın önemli bir bölgesinin daha yeniden gün yüzüne çıkarılacağını söyledi. Sakallı, restorasyon çalışmalarında önemli bir aşama kaydedildiğini, yapılan çalışmaların bölgeye ve Eskişehir’e büyük değer kazandırdığını kaydetti.


Star...