03 / 05 / 2024

Oferka İnşaat Baharyaka

Oferka İnşaat Baharyaka

Oferka İnşaat Baharyaka fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuyaş Gayrimenkul tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hayata geçirilen proje 593 daireden oluşuyor. 

Baharyaka projesinde 2+1'ler 1 milyon 85 bin TL'ye!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Baharyaka projesinde 2+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 85 bin TL olarak belirlendi. 

Baharyaka Eyüpsultan projesinin lansmanı ertelendi!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilen ve 2022 Aralık'ta teslim edilecek olan Baharyaka Eyüpsultan projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi...

Eyüpsultan Baharyaka'nın satış ofisi açıldı!

İstanbul’un tarihi dokusuna sahip ilçesi Eyüpsultan’da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK İş Ortaklığı ile hayata geçirilecek olan 593 konutluk Baharyaka Eyüpsultan projesinin satış ofisi açıldı.

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Oferka İnşaat Baharyaka'da yüzde 10 indirim imkanı!

Baharyaka'da yüzde 10 indirim imkanı ile ödemeler yapılıyor. Baharyaka projesinde toplamda 593 konut bulunuyor.

Eyüp Baharyaka daire fiyatları!

İstanbul Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Eyüp Baharyaka projesinde toplamda 593 adet daire bulunuyor. İşte, Eyüp Baharyaka daire fiyatları... 

Eyüp Baharyaka iletişim!

Eyüp Baharyaka iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor.

Eyüp Baharyaka fiyatları!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Eyüp Baharyaka fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Eyüpsultan'da yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor. 

Oferka İnşaat Baharyaka fiyatları!

Oferka İnşaat Baharyaka fiyatları haberimizde yer alıyor. Kuyaş Gayrimenkul tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hayata geçirilen proje 593 daireden oluşuyor. 

Baharyaka ön talep topluyor! Yeni proje!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hayata geçirilen Baharyaka projesi ön talep topluyor.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Oferka İnşaat Baharyaka Haberi

Oferka İnşaat Baharyaka

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasını taşıyan Baharyaka projesi İstanbul Eyüpsultan'da yükseliyor. Ön talep toplanan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Toplam 593 daireden meydana gelen Oferka İnşaat Baharyaka projesi 6 katlı 27 blok şeklinde tasarlanıyor. 

Kuyaş Gayrimenkul Baharyaka fiyatları!

Oferka İnşaat Baharyaka fiyatları 1 milyon 85 TL'den başlıyor.

Satışların Eylül ayında başlayacağı proje Eyüp belediyesine yakın konumda bulunuyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje 20 bin 800 metrekare arsa alanına sahip.

Oferka İnşaat Baharyaka projesinde 2.260 metrekare sosyal tesis yer alıyor. 


Web: http://www.baharyaka.com/
Telefon: 0 850 640 04 14

Ezgi...