24 / 07 / 2024

ofis değerlendirme raporu

ofis değerlendirme raporu

DTZ Türkiye 2015 yılı 2. çeyrek raporu yayınlandı. Raporda ofis arzı, gelecek arz, kiralar ve boşluk oranları araştırıldı.

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası II 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası II'ye ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası I 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası I'e ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Doğuş D Ofis Maslak 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

Doğuş'nun portföyünde yer alan "D Ofis Maslak" gayrimenkulüne ilişkin olarak TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı.

İFM Halk GYO ofis kuleleri 2020 yıl değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi "Halk Ofis Kuleleri"ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO Maslak ofis binası kira değerleme raporu!

İş GYO portföyünde yer alan İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mahallesi, 10 ada, 2 pafta, 10 parsele ilişkin kira değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine değerleme raporu!

İş GYO'nun İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Şehitmuhtar Mahallesi, 11 Pafta, 408 ada, 24 Parsel'e ilişkin değerleme raporu yayınlandı.

Ofis Karat Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ofis Karat Bakırköy projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

İzmir depremi ön değerlendirme raporu yayımlandı!

 İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), İzmir'de meydana gelen 6.6 depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayımladı.

AFAD'dan İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Ege Denizi İzmir Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayımlandı. 

Emlak Konut GYO Ofis Karat Bakırköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ofis Karat Bakırköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

ofis değerlendirme raporu Haberi

ofis değerlendirme raporu

2015 ikinci çeyreğinde, A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 2,98 milyon m2’ye yükseldi. Maslak, Levent-Etiler Avrupa Yakası’nda, Kozyatağı ise Asya Yakası’nda ofis arzının arttığı bölgeler oldu. Diğer taraftan talep de güçlü kaydedildi. Ümraniye, Türk Telekom’un gerçekleştirmiş olduğu 20.000 m2 işlem ile öne çıkan bölge oldu. İnşaat halinde ve planlama aşamasında olan 1, 4 milyon m2 ofis arzı bulunuyor. Ana ofis bölgelerinde boşluk oranı hafif bir artış ile %11, 7’ye yükselirken, en yüksek kira değeri geçen dönem ile aynı olarak 47 ABD $/m2 /ay seviyesinde kaldı. 

Web: