15 / 05 / 2024

ofis katı

ofis katı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

Nurol GYO, Nurol Tower'daki 12 adet bağımsız bölümü 139.8 milyon TL'ye sattı! 

Nurol Tower projesindeki ofis katlarından, 1 tam ofis katının yani 12 adet bağımsız bölümün satışı Yönetim Kurulu'nun 19 Ekim 2022 tarihli kararı ile gerçekleştirildi.  İşte ayrıntılar...

Nurol Gayrimenkul ofis katı satıp döviz borcunu kapadı

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Nurol Tower'da bir ofis katının satışının gerçekleştirilerek elde edilen gelirin banka kredilerinin kapatılmasında kullanıldığı ifade edildi.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Skyland İstanbul, sınırsız ofis seçeneği ile kiralama avantajı sunuyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün projelerinden Skyland İstanbul, istenildiği gibi tasarlana bilen sınırsız ofis seçeneği ve kiralama alternatifleriyle iş yaşantısına yeni bir soluk katıyor…

Facebook, San Fransisko’da 35 milyon dolara 33 kat ofis kiraladı!

Facebook, 35 milyon dolar ödeyerek San Fransisko’nun göbeğindeki dev bir gökdelen 181 Fremont'un 33 katını kiraladı.

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

Ofis arzı her geçen yıl artıyor!

Türkiye’de inşaatı tamamlanan birçok yeni projeyle birlikte ofis arzı her geçen yıl artmaya devam ediyor. Yeni ofis alanlarının pazara katılımıyla artan boşluk oranları ve döviz artışlarının ofis ve mağaza kiralarına baskısının devam etmesi bekleniyor.

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

TeamFores'ten dinamik ofis tasarımı AvivaSA Dijital Garaj!

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Varyap Meridian Business 15. kat 14.7 milyon TL'ye satılıyor!

Varyap Meridian Business ofis bloğunda tek kalan 930 metrekare büyüklüğündeki 15. kat, 14 milyon 750 bin TL + KDV fiyatla satışa çıkarıldı. Ofisler hemen teslim ediliyor...

Tahincioğlu MIPIM 2016 Fuarı'na 3 proje ile katıldı!

MIPIM'de interaktif tanıtım çadırıyla dikkat çeken Tahincioğlu, fuara Levent ve Ataşehir'deki 3 ofis projesiyle katıldı. LEED adayı projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi.

ofis katı Haberi

ofis katı

Nurol Gayrimenkul, Nurol Tower'da ofis katı satarak bankalara olan kredi borçlarının bir kısmını ödediğini duyurdu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'da açıklamada bulunan Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Mecidiyeköy'de inşaa edilen 6 bin 842 m2'lik alana sahip 270 adet ev ofis, 50 adet ofis ve çarşı katında yer alan 16 ticari ofisten oluşan Nurol Tower projesindeki ofis katlarından birinin 139 milyon 830 bin 508 TL + KDV fiyatla nakden ve peşin olarak sattığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada; söz konusu satışla ilgili tapu devir işlemlerinin bugün tamamlandığı ve elde edilen satış bedelinin bir kısmının banka kredi borçlarının kapatılmasında kullanıldığı bildirildi. Şirketin açıklamasında 19 Ekim 2022 tarihi itibariyle döviz bazlı hiçbir banka kredisi yükümlülüğü kalmadığı ifade edildi.

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığından kamuoyu aydınlatma platformuna gönderilen...