02 / 05 / 2024

Tahincioğlu MIPIM 2016 Fuarı'na 3 proje ile katıldı!

Tahincioğlu MIPIM 2016 Fuarı'na 3 proje ile katıldı!

MIPIM'de interaktif tanıtım çadırıyla dikkat çeken Tahincioğlu, fuara Levent ve Ataşehir'deki 3 ofis projesiyle katıldı. LEED adayı projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi.



Fransa'nın Cannes şehrindeki MIPIM Fuarı'na 3 yeni projesiyle katılan Tahincioğlu, İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'deki projelerini görücüye çıkardı. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahinciloğlu, emlak sektöründeki oyuncuların her yıl, çoğalarak bu fuarda yer almaları gerektiğini belirtti. Tahincioğlu, "Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli" diye konuştu.


İnteraktif tanıtım 

Ofis projelerinin tanıtıldığı Tahincioğlu çadırı, interaktif özelliğiyle ziyaretçilere etkileşim imkânı sundu. Artık milyar dolarlık ve çok büyük ölçekli projeler yapıldığını anlatan Özcan Tahincioğlu, uzun vadede kendilerine bir yenilik, değişim sunabilecek yabancı ortaklıklar yapabileceklerini kaydetti. Fuarda yoğun ilgi gördüklerine dikkat çeken Tahincioğlu, şunları söyledi: "Nidakule Levent, Nidakule Ataşehir Batı ve Nidakule Finans Merkezi projelerimizi görücüye çıkardık. Bunlar kendi içinde benzeri olmayan, son derece nitelikli ve ayrıcalıklı projeler. Nidakule Levent prestijli, A+ sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Nidakule Ataşehir Batı de LEED adayı. Son projemiz ise İstanbul Finans Merkezi'nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi. İş dünyasının önemli bir merkezi olma iddiasını taşıyor." İstinye


Gün sayıyor 

Birinci sınıf otellerin inşaat ve geliştirme faaliyetlerini de sürdüren Tahincioğlu, 2016'da bu alanda yeni projelerini satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Şirketin 2016 yol haritasında Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu, toplam değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar liralık 5 projeye imza atacaklarını belirtti. 


Sabah/Seda Tabak 



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Mipim Fuarı’na 3 yeni projesiyle katılan Tahincioğlu, fuar süresince projelerini tanıtarak, yabancı yatırımcılarla görüşecek. İstanbul’un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir’de devam eden projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, fuarın Türkiye’nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından çok önemli olduğunu dile getirdi. 

Tahincioğlu, “Gayrimenkul, Türkiye’de hızla gelişen ve büyüyen bir sektör. Tahincioğlu olarak her yıl geliştirdiğimiz projelerle sektöre değer kattığımızı düşünüyoruz. Sektör oyuncuları her yıl, çoğalarak bu fuarda yerlerini almalı. Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli” diye konuştu.


İnteraktif stant 

Hepsi LEED özellikli ve adayı 3 ofis projesini sergilediği çadırı interaktif yapan Tahincioğlu, standı gezenlere de etkileşim imkânı vermiş oldu. Artık milyar dolarlık ve çok büyük ölçekli projeler yapıldığını anlatan Özcan Tahincioğlu, uzun vadede kendilerine bir yenilik, değişim sunabilecek yabancı ortaklıklar yapabileceklerini kaydetti. Fuar alanında yoğun ilgi gördüklerine dikkat çeken Tahincioğlu, şunları söyledi:

“Fuarların hem sektörü yakından takip etmek, hem de iş bağlantıları kurmak açısından önemi büyük. Birbirinden ayrıcalıklı üç önemli projemiz ile bu yıl Mipim’e geldik. Levent’te yer alan ve 2016’nın dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017’nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi burada görücüye çıkarttık. Bu projeler kendi içinde benzeri olmayan, son derece nitelikli ve ayrıcalıklı projeler. 

Nidakule Levent, Avrupa yakasının ilk tercih edilen iş merkezi bölgelerinden Levent’te inşa edilen, prestijli, A + sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Metro ve AVM’lere yakın konumlanmış proje, 26 ofis katının yanı sıra, akıllı bina özelliğine sahip. Nidakule Ataşehir Batı ise, Ataşehir’deki finans merkezine yakın konumuyla,  A+ ofis projesi olarak inşası devam eden Nidakule Ataşehir Batı projemiz de, LEED Gold Sertifikası’na aday bir proje. Son projemiz ise İstanbul Finans Merkezi’nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi projesi. Bu proje iş dünyasının önemli bir merkezi olma iddiasını taşıyor.”


İstinye 2016’da satışta

Nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarında da bulunan Tahincioğlu, 2016 yılında da yeni projelerini satışa çıkaracak. Tahincioğlu’nun 2016 yol haritasında Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar liralık 5 projeye imza atacaklarını belirtti. 


İlgi Körfez’den Avrupa’ya kadar

Körfez Bölgesi’nden Avrupa’ya kadar değişik gruplarla randevuları olduğunu ve görüşmeler yapacaklarını belirten Özcan Tahincioğlu, proje bazında ortaklık teklifleri aldığını söyledi. Tahincioğlu, “Biz gayrimenkule farklı bir bakış açısı getirmek istiyoruz. Mesela ofis yatırımlarımızda ihtiyaç duyulan fonksiyonelliği çok iyi sağlıyoruz, bu da insanlar tarafından fark ediliyor, iltifat alıyor” dedi.


Milliyet/Duygu Erdoğan 



Bu haber Vatan Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Tahincioğlu, MIPIM fuarına 3 ofis projesiyle katıldı. Nidakule markalı 3 proje, Levent, Ataşehir ve Finans Merkezi’nde yer alıyor. Özcan Tahincioğlu, Türkiye’nin bu yıl fuarda gücünü gösterdiğini söyledi.


 

TAHİNCİOĞLU, MIPIM Fuarı’na 3 yeni projesi ile çıkarma yaptı. Nidakule Levent, Nidakule Ataşehir Batı ve Nidakule Finans Merkezi projeleri ile fuara katılan Tahincioğlu, ikili görüşmelerde de bulundu. MIPIM’in Türkiye’nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Türkiye, bu yıl fuarda üst düzeyde temsil ediliyor. Fuarı gezdiğinizde Türk firmalarının gücünü görüyorsunuz” dedi. Tahincioğlu’nun fuara 3 proje ile katıldığını ve güzel gelişmelere imza attıklarını belirten Özcan Tahincioğlu, “Birbirinden ayrıcalıklı üç önemli projemiz ile bu yıl MIPIM’e geldik. Levent’te yer alan ve 2016’nın dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017’nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi burada görücüye çıkarttık. Bu projeler benzeri olmayan, nitelikli ve ayrıcalıklı projeler” diye konuştu.

 

Projeler hakkında bilgi veren Tahincioğlu, şunları söyledi: 

 

“Nidakule Levent, prestijli, A + sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Metro ve AVM’lere yakın konumlanmış proje, 26 ofis katının yanı sıra, akıllı bina özelliğine sahip. Bir diğer projemiz olan Nidakule Ataşehir Batı, Ataşehir’deki finans merkezine yakın konumuyla dikkat çekiyor. Son projemiz ise İstanbul Finans Merkezi’nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi projesi. Düzenleyici kuruluşlarının, devlet bankalarının ve bazı özel sektör bankalarının merkezlerini bu yıl İstanbul Finans Merkezi’ne taşıyacakları düşünüldüğünde Tahincioğlu için değerini artıracak bir proje.”  

 

6 milyarlık 3 proje geliyor

 

2016 hedeflerinden de söz eden Özcan Tahincioğlu, yol haritalarında Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade etti. Tahincioğlu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar TL’lik  5 projeye imza atacaklarını belirtti.  

 

Ortaklık teklifi çok

 

Özcan Tahincioğlu, MIPIM kapsamında 15 randevularının olduğunu belirterek, “Körfez’den Avrupa’ya değişen yatırımcı ve fonlarla görüşmelerimiz olacak. Ülkemizde terör yaşanıyor, hepimizin kalbi Ankara’da atıyor. Vazifemiz gereği buradayız, yatırımcılar da soruyor. Yaşanan olayların Türkiye’ye yatırımcı ilgisini azaltacağını düşünmüyorum ama fiyatlamada etkisi olur” dedi. Yurt dışına açılmak için çalışmaları olduğunu anlatan Tahincioğlu, “Proje bazında ortaklık talepleri alıyoruz. Uzun vadeli ortaklık yapabileceğimiz şirketlerle görüşüyoruz” diye konuştu.



Vatan




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Tahincioğlu, MIPIM Fuarı'na, İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'de devam eden 3 yeni projesiyle katıldı. MIPIM'in Türkiye'nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fııar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu şunları söyledi: "Gayrimenkul, Türkiye'de hızla gelişen ve büyüyen bir sektör. Tahincioğlu olarak her yıl geliştirdiğimiz projelerle sektöre değer kattığımızı düşünüyoruz. Sektör oyuncuları her yıl, çoğalarak bu fuarda yerlerini almalı. Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli. Fuarların hem sektörü yakından takip etmek hem de iş bağlantıları kurmak açısından önemi büyük. Birbirinden ayrıcalıklı üç önemli projemiz ile bu yıl MIPIM'e geldik. Levent'te yer alan ve 2016'nın dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017'nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi burada görücüye çıkarttık." 


Levent'te çevreci proje 


Özcan Tahincioğlu, projelerle ilgili şu ilgileri verdi: "Nidakule Levent, Avrupa Yakası'nın ilk tercih edilen iş merkezi bölgelerinden Levent'te inşa edilen, prestijli, A + sınıfı bir ofis projesi. Çevre ve kullanıcı dostu özellikleri sayesinde LEED Gold sertifikası adayı oldu. Proje, 26 ofis katının yanı sıra, akıllı bina özelliğine sahip. Bir diğer projemiz olan Nidakule Ataşehir Batı ise Ataşehir'deki finans merkezine yakın ve LEED Gold Sertifikası'na aday bir proje. Son projemiz ise İstanbul Finans Merkezi'nin içinde yer alan Nidakule Finans Merkezi." Nitelikli perakende, ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerinin yanında birinci sınıf otellerin inşa ve geliştirme çalışmalarında da bulunduklarını anlatan Tahincioğlu, "Şu ana kadar tamamlamış olduğumuz projelerin inşaat alanı 2 milyon metrekarenin üzerinde. Nidakule Finans Merkezi, Nidakule Ataşehir ve Nidakule Levent'in yanı sıra, konut projeleri Nidapark Başakşehir ve Nidapark Seyrantepe inşaatlarını devam ettiriyoruz" diye konuştu. 


Tahincioğlu'nun 2016 yol haritasında Kayaşehir, İstinye ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade eden Özcan Tahincioğlu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa çıkaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda 10 milyar liralık 5 projeye imza atacaklarını belirtti. 




Dünya




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tahincioğlu, her yıl Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen gayrimenkul sektörünün buluşma noktası MIPIM Fuarı'na 3 yeni projesi ile çıkarma yaptı. Nidakule Levent, Nidakule Ataşehir Batı ve Nidakule Finans Merkezi projeleri ile fuara katılan Tahincioğlu, pek çok yatırımcı ile de birebir temasta bulundu, ortaklık teklifleri aldı. 


TAHİNCİOĞLU, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'na 3 projesiyle katıldı. İstanbul'un önemli lokasyonlarmdan Levent ve Ataşehir'de devam eden projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu, yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurdu. MIPIM'in Türkiye'nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli. Biz fuara 3 projemizi getirdik. Levent'te yer alan ve 2016'nın dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını hedeflediğimiz Nidakule Levent ofis projemiz, 2017'nin birinci çeyreğinde teslimlerine başlayacağımız Nidakule Ataşehir Batı projemiz ve yine bizim için çok değerli olan Nidakule Finans Merkezi projemizi görücüye çıkarttık" dedi. 


ORTAKLIK TEKLİFİ ALDI 


Tahincioğlu olarak, gayrimenkul sektörünü uluslararası boyutta buluşturan MIPIM Fuarı'na uzun yıllardır katılım gösterdiklerini belirten Tahincioğlu, "Bu yıl da oldukça başardı bir fuar dönemi geçirdik. Özellikle Türkiye pavyonu ve geçen yıla göre daha kapsamlı bir katılım gerçekleştiren İTO çadırı ile ülkemizi yakından tanımak isteyen yabancı yatırımcüara önemli bir imkân sunuldu. Biz de Tahincioğlu olarak Hepsi LEED özellikli ve adayı 3 ofis projemizi interaktif standımızda sergiledik. Ayrıcalıklı ve nitelikli projelerimizde yer almak isteyen yatırımcılarla buluştuk ve ülkemiz değerlerine yatırını yapmayı düşünen yatırımcılar ile tanışma fırsatı yakaladık. Fuar kapsamında Körfez ülkelerinden Avrupa'ya kadar değişen yatırımcı ve fonlarla 15 görüşme gerçekleştirdik. Proje ortaklık teklifleri ile karşılaştık. Bunun yanı sıra MIPIM Fuarında dünya devlerinden yerel firmalara kadaı gayrimenkul trendlerini de yakından inceledik. Ayrıca uluslararası yatırımcılarla birçok anlaşmaya da zemin sunan fuarda, işbirlikleri konusunda fikiı alışverişinde bulunduk. Yabancı yatırımcıların hem Türkiye pazaııyla hem de bizim projelerimizle yakından ügüendiklerini gözlemledik"dedi. 


10 MİLYARLIK 5 PROJE 


Tahincioğlu'nun 2016 yol haritasında Kayaşehir, İstinyo ve Bomonti projelerinin bulunduğunu ifade eden Özcan Tahincioğiu, satış değeri 6 milyar lira olan 3 projeyi satışa akaracaklarını ve önümüzdeki 3 yılda W milyar TL'lik 5 projeye imza atacaklarını belirtti. Tahincioğlu olarak şu ana kadar tamamlamış oldukları projelerin inşaat alanının 2 milyon metrekarenin üzerinde olduğunu belirten Tahinrioğlu, kentsel dönüşüm projeleri üzerinde de çalıştıklarını ifade etti. 




Hürriyet




Haber Vatan Emlak Rehberi Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tahincioğlu, MİPİM Fuarı'na Nidakule markalı 3 ofis projesi ile çıkarma yaptı. Avrupa'dan Körfeze yatırımcı ve fonlarla 15 görüşme gerçekleştiren Tahincioğlu, proje ortaklık teklifleri de aldı.


Tahincioğlu, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarı'na 3 yeni projesiyle hareketlilik getirdi. İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'de devam eden projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yabancı yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurdu. 


Katılım önemli 


MIPIM'in Türkiye'nin emlak projeleri aracılığıyla dünyaya tanıtımı açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Gayrimenkul, Türkiye'de hızla gelişen ve büyüyen bir sektör. Tahincioğlu olarak her yıl geliştirdiğimiz projelerle sektöre değer kattığımızı düşünüyoruz. Sektör oyuncuları her yıl, çoğalarak bu fuarda yerlerini almalı. Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek lıeın de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli" diye konuştu. 


15 görüşme yaptı 


Gayrimenkul sektörünü uluslararası boyutta buluşturan MIPIM Fuarı'na uzun yıllardır katılım gösterdiklerini dile getiren Tahincioğlu, "Bu yıl da oldukça başarılı bir fuar dönemi geçirdik. Özellikle Türkiye Şehirleri bölümü ve geçen yıla göre daha kapsamlı bir katılım gerçekleştiren İstanbul Gayrimenkul Çadırı ile ülkemizi yakından tanımak isteyen yabancı yatırımcılara önemli bir imkan sunuldu" dedi. 


Yakın ilgi vardı 


Tahincioğlu olarak hepsi LEED adayı 3 ofis projesini interaktif standlarmda sergilediklerini anlatan Tahincioğlu, şöyle devam etti: "Böylece standımızı gezen yatırımcılarla etkileşim imkânı sağladık. Ayrıcalıklı ve nitelikli projelerimizde yer almak isteyen yatırımcılarla buluştuk ve ülkemiz değerlerine yatırını yapmayı düşünen yatırımcılar ile tanışma fırsatı yakaladık. MIPIM fuarı kapsamında Körfez ülkelerinden Avrupa'ya kadar değişen yatırımcı ve fonlarla 15 görüşme gerçekleştirdik. Fuar alanında yoğun ilgi ile karşılaştığımızı söyleyebilirim. Proje ortaklık teklifleri ile karşılaştık. Bunun yanı sıra MIPIM Fuarı'nda dünya devlerinden yerel firmalara kadar gayrimenkul trendlerini de yakından inceledik. Ayrıca uluslararası yatırımcılarla birçok anlaşmaya da zemin sunan fuarda, işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Yabancı yatırımcıların hem Türkiye pazarıyla hem de bizim projelerimizle yakından ilgilendiklerini gözlemledik." 




Vatan Emlak Rehberi


Geri Dön