17 / 05 / 2024

Tahincioğlu MIPIM fuarı

Tahincioğlu MIPIM fuarı

MIPIM'de interaktif tanıtım çadırıyla dikkat çeken Tahincioğlu, fuara Levent ve Ataşehir'deki 3 ofis projesiyle katıldı. LEED adayı projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu, Doha’da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na üç nitelikli projesiyle katılım gösterdi. 

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu 3 projesiyle Dubai Cityscape Global 2016'ya katıldı!

Cityscape Global 2016 fuarında Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu MIPIM 2016 Fuarı'na 3 proje ile katıldı!

MIPIM'de interaktif tanıtım çadırıyla dikkat çeken Tahincioğlu, fuara Levent ve Ataşehir'deki 3 ofis projesiyle katıldı. LEED adayı projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Tahincioğlu, İstanbul'u Resmet projesiyle Silver ödülü aldı!

Tahincioğlu, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards'da gayrimenkul sektöründe 'Yılın Pazarlama Kampanyası' kategorisinde 'İstanbul'u Resmet' projesiyle Silver ödülünü almaya hak kazandı.

Tahincioğlu İstanbul'u Resmet projesiyle ödül aldı!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Tahincioğlu’ndan geleceğin mimar ve mühendislerine şantiye!

Tahincioğlu, Trump Alışveris Merkezi’nde yer alan KidzMondo’da sponsor olduğu inşaat alanı ile geleceğin mimar ve mühendislerine ilk şantiyelerini kurdu. Çocuklar Tahincioğlu baretleri ile inşaat alanında şimdiden hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Tahincioğlu İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı!

İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 1.8 milyar TL ile kazanan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün İstinye otel projesinin yer teslimi yapıldı.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje konut, ofis ve cadde mağazalarından meydana gelecek. Proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yayılacak. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir Projesi nerede?

Tahincioğlu MIPIM fuarı Haberi

Tahincioğlu MIPIM fuarı

Fransa'nın Cannes şehrindeki MIPIM Fuarı'na 3 yeni projesiyle katılan Tahincioğlu, İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'deki projelerini görücüye çıkardı. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahinciloğlu, emlak sektöründeki oyuncuların her yıl, çoğalarak bu fuarda yer almaları gerektiğini belirtti. Tahincioğlu, "Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli" diye konuştu.


İnteraktif tanıtım 

Ofis projelerinin tanıtıldığı Tahincioğlu çadırı, interaktif özelliğiyle ziyaretçilere etkileşim imkânı sundu. Artık milyar dolarlık ve çok büyük ölçekli projeler yapıldığını anlatan Özcan Tahincioğlu, uzun vadede kendilerine bir yenilik, değişim sunabilecek yabancı ortaklıklar yapabileceklerini kaydetti. Fuarda yoğun ilgi gördüklerine dikkat çeken Tahincioğlu, şunları söyledi: "Nidakule Levent, Nidakule Ataşehir Batı ve Nidakule Finans Merkezi projelerimizi görücüye çıkardık. Bunlar kendi içinde benzeri olmayan,...