18 / 05 / 2024

tahincioğlu projelerini tanıttı

tahincioğlu projelerini tanıttı

MIPIM'de interaktif tanıtım çadırıyla dikkat çeken Tahincioğlu, fuara Levent ve Ataşehir'deki 3 ofis projesiyle katıldı. LEED adayı projelere yabancı yatırımcılar ilgi gösterdi.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Multi Evler konsepti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, değişen yaşam alışkanlıklarına uygun olarak tasarlanan 'Multi Evler'i ve 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni gerçekleştirdiği toplantıyla tanıttı...

Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini tanıttı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıttı. İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi...

GRED konut projelerini cemiyete tanıttı!

Türk ve yabancı yatırımcıları Türkiye'den ev sahibi yapmak için danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Gred, Berlin ve Londra'nın önce gelen konut projelerini cemiyet hayatına tanıttı.

BOSS4 Gayrimenkul projelerini Körfez bölgesine tanıttı!

BOSS4 Gayrimenkul, IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı...

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti lansmanı 5 Ekim'de!

Tahincioğlu, 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul’un prestijli semti ve şehrin yeni gözdesi Bomonti’de hayata geçirdiği yeni projesi Nidapark Bomonti’yi tanıtacak.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Barrat London emlak projelerini tanıttı!

Barrat London, Etiler Akmerkez'de Londra'daki konut projelerini tanıttı. Alper Tunga ve Sevgi Tunga, Ayfer Karavan Cengiz Karavan çifti Londra'daki emlak fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Garanti Koza, Cityscape Global'de 3 projesini tanıttı!

Dubai’de 6-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Garanti Koza’nın 3 projesinin tanıtımına sahne oldu. Yurtdışındaki yatırımlarda rotayı Balkanlar'a kıran Garanti Koza, Sofya ve İstanbul’daki projelerini Dubai’de tanıttı.

Tahincioğlu 3 projesiyle Dubai Cityscape Global 2016'ya katıldı!

Cityscape Global 2016 fuarında Nidakule Ataşehir Batı, Nidakule Finans Merkezi ve Nidapark Kayaşehir projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

tahincioğlu projelerini tanıttı Haberi

tahincioğlu projelerini tanıttı

Fransa'nın Cannes şehrindeki MIPIM Fuarı'na 3 yeni projesiyle katılan Tahincioğlu, İstanbul'un önemli lokasyonlarından Levent ve Ataşehir'deki projelerini görücüye çıkardı. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahinciloğlu, emlak sektöründeki oyuncuların her yıl, çoğalarak bu fuarda yer almaları gerektiğini belirtti. Tahincioğlu, "Hem ülkemizin bu konudaki iddia ve başarısını göstermek hem de yabancıların vizyonunu görmek açısından bu organizasyonlara katılım çok önemli" diye konuştu.


İnteraktif tanıtım 

Ofis projelerinin tanıtıldığı Tahincioğlu çadırı, interaktif özelliğiyle ziyaretçilere etkileşim imkânı sundu. Artık milyar dolarlık ve çok büyük ölçekli projeler yapıldığını anlatan Özcan Tahincioğlu, uzun vadede kendilerine bir yenilik, değişim sunabilecek yabancı ortaklıklar yapabileceklerini kaydetti. Fuarda yoğun ilgi gördüklerine dikkat çeken Tahincioğlu, şunları söyledi: "Nidakule Levent, Nidakule Ataşehir Batı ve Nidakule Finans Merkezi projelerimizi görücüye çıkardık. Bunlar kendi içinde benzeri olmayan,...