04 / 10 / 2024

ofis mobilyaları ofis tekin

ofis mobilyaları ofis tekin

Ofis mobilyalarında özel tasarımlar sunan Ofis Tekin’in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, ofis anlayışının özellikle son 10 yılda hızla değiştiğini kaydetti...

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Aydın Özçelik Ofis Mobilyaları 50. yılını kutladı!

Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Özçelik Ofis Mobilyaları, kuruluşunun 50'nci yılını düzenlediği kokteylle kutladı. Efeler ilçesindeki mağazada yapılan kokteyle Aydın iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.

Ofis mobilyalarının daha konforlu olması gerekiyor!

Doğru ofise giden yolun ergonomik, kullanışlı ve sağlıklı mobilya seçiminden geçtiğini belirten ofis mobilyası sektörü temsilcileri ise her meslek grubunun işine uygun mobilya tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

Ofis Tekin Exclusive ofis mobilyalarındaki tercih oldu!

Geleneksel mobilyaların dışına çıkan patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih ederken, seçici ve zor beğenen patronlara hitap eden Ofis Tekin Exclusive başarılı bir sezona imza attı.

Ofis Tekin Exclusive kamu kurumlarına renkli tasarımlar getiriyor!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: “Kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörde olduğu gibi tercihini ‘özelleştirme’den yana kullanmaya başladı. İşlevsel binalara taşınan kurumlarda da artık modern ve canlı renkte, mobilyalar görüyoruz”

Ofis mobilyaları için işbirliği kapısı aralandı!

Bu yıl 11'incisi düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 2015, ofis mobilyaları sektörünün farklı fikirlerine de kapılarını açıyor. Ofis mobilyaları Sanayi ve İş Adamları Derneği (OMSİAD), 1 Şubat 2015 tarihine kadar sürecek CNR Expo 3.Hall'de düzenle

Simetri Ofis Mobilyaları doğru çizgi sloganıyla büyüyor!

OFİS mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Projelerini evrensel tasarım ve uygulamalarıyla gerçeğe dönüştüren ve rotası dünya pazarı olan bir Türk markası.

Simetri ofis mobilyaları hayata geçirildi!

Ofis mobilyaları alanında faaliyet gösteren Simetri Ofis Mobilyaları, 'doğru çizgi' sloganıyla hayata geçirildi. Simetri, günümüz yaşamının insanlara kattığı stres olgusunu hafifletecek genel mekanlar, eğitim alanları, sağlık merkezleri, ofisler, otel, ka

Avansas ofis mobilyaları 500 şirketle ortak olup 150 milyon ciro yapacak!

Online ofis markası Avansas.com, büyük ölçekli firmalar için geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Avansas Pro ile hizmeti büyüttü. Türkiye'deki ilk 500'deki şirketin çözüm ortağı olmayı hedefleyen firma, 2015 yılında 150 milyon ciro hedefliyor.

Barok Ofis Mobilyaları otel projelerine ağırlık verecek!

Kendi bünyesinde üretim gerçekleştiren ve aynı zamanda Bürosit Contract Bayisi olan Barok Ofis Mobilyaları, bu yıl Bürosit'in otel mobilyalarına yönelik ofis mobilyası üretimine girmesi nedeniyle otel projelerine ağırlık vermeye hazırlanıyor...

ofis mobilyaları ofis tekin Haberi

ofis mobilyaları ofis tekin

İş dünyasında rekabetin artması, iş yerinde geçirilen sürenin evdeki sürenin 5-6 katına ulaşması ve özellikle verimi artırarak, kurumsal olma çabasının ofislere ilgiyi artırdığı belirtildi.



Eskiden koyu renklerle kasvetli, ağır görünüm sergileyen, adeta üzerinize gelen ofislerin artık tarihe karıştığını, cıvıl cıvıl, yaşamı kolaylaştıran, enerji veren boyuta geldiğini ifade eden Tekin, bunda işyerinde geçirilen sürenin artması, iş dünyasındaki rekabete uyum sağlamak için kurumsallık çabalarının önemli rolü olduğunu vurguladı.


Cemal Tekin, insanların saatlerce üzerinde çizim yaptıkları, proje çalıştıkları mekanları artık uzman ellere teslim ettiklerini belirterek, şunları söyledi:


‘‘Daha kurumsal olmak, iş yerini keyifli ortama dönüştürmek ve yüksek verim sağlamak isteyenler.



ofislerini yeniden dizayn ediyor. İç mimarların işi ciddi şekilde arttı. Ofisin rengine bile uzmana danışarak karar veriyorlar. Küçük bir aksesuarın bile belirlenmesi, yerleştirilmesi ciddi şekilde kafa...