05 / 05 / 2024

Barok Ofis Mobilyaları otel projelerine ağırlık verecek!

Barok Ofis Mobilyaları otel projelerine ağırlık verecek!

Kendi bünyesinde üretim gerçekleştiren ve aynı zamanda Bürosit Contract Bayisi olan Barok Ofis Mobilyaları, bu yıl Bürosit'in otel mobilyalarına yönelik ofis mobilyası üretimine girmesi nedeniyle otel projelerine ağırlık vermeye hazırlanıyor...



Kendi bünyesinde üretim gerçekleştiren ve aynı zamanda Bürosit Contract Bayisi olan Barok Ofis Mobilyaları, bu yıl Bürosit'in otel mobilyalarına yönelik ofis mobilyası üretimine girmesi nedeniyle otel projelerine ağırlık vermeye hazırlanıyor.



Sağlık ve eğitim sektörüne yönelik projelerdeki başarısını turizm sektörüne de taşımayı planlayan firma, yıl sonunda yaklaşık yüzde 15 büyüme hedefinde. Ailede üçüncü kuşak olarak hizmet verdiklerini anlatan Barok Ofis Mobilyaları Genel Müdürü Ali Kiper kaliteli hizmetleriyle bugünlere geldiklerini ifade etti. 


Eski bir şirket olmaları ve kaliteli ürünlerinin markalaşmayı da beraberinde getirdiğini anlatan Kiper, hem yurtiçi hem de yurtdışında başardı projelere imza attıklarını söyledi. İş hacimlerinin büyük bölümünü tasarım ve proje çözümlerinin oluşturduğunu kaydeden Kiper, perakende satış oranının toplam satış içindeki payının yüzde 30'larda olduğunu bildirdi. Son dönemlerde bölgedeki büyük hastane projelerini aldıklarım anlatan Kiper, aynı zamanda dershanelerin özel okullara dönmesi nedeniyle eğitim sektöründeki projelerin de hareketli olduğuna dikkat çekti. Mersin'de turizm yatırımlarının hareketlendiğini de dile getiren Kiper, bu alanda da önümüzdeki süreçte taleplerin artarak devam edeceğine inandığını, Bürosit'in yeni yatırımı sayesinde bu taleplere de rahatlıkla cevap verebileceklerini söyledi. 


Geçtiğimiz yıl Bürosit markasının Türkiye'de oluşturmaya devam ettiği Contract mağazalardan birisinin de kendileri tarafından Mersin'de hizmet vermeye başladığım anlatan Ali Kiper, kendi firma politikalarını, ürün ve hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetine öncelik verdikleri için ofis ürünlerinde Bürosit markasından vazgeçmediklerini ifade etti. Kendi firmalarının da Bürosit'in de satış sonrası hizmete büyük önem verdiğini vurgulayan Kiper, satış sonrasında Bürosit ürünü ile ilgili herhangi bir problemde fabrikanın ve kendi firmalarının sorunu hızlı şekilde çözümlediklerini dile getirdi. Satış sonrası hizmete, müşteri memnuniyetine büyük önem vermeleri nedeniyle teknik servis hizmetine de önem verdiklerini vurgulayan Kiper, Türkiye'deki dört adet Bürosit Bölge Teknik Servisinden birisi olduklarım anlattı. Kiper, ürünle ilgili çıkan memnuniyetsizlikleri bazen aynı gün en geç ise bir hafta içinde çözüme ulaştırabildiklerini ifade etti. Tüm bu özellikleri nedeniyle istikrarlı bir büyüme sürecinde olduklarım kaydeden Ali Kiper, bu yılın ilk yansında da yaklaşık yüzde 5 de olsa geçen yılın aynı dönemine göre büyüme gösterdiklerini anlattı. 


Barok Ofis Mobilyaları Genel Müdürü ALİ KİPER: Kuzey Irak'a yatırımı araştırıyoruz Üretimin bir bölümünü talep geldikçe Kuzey Irak'a ihraç ediyoruz. Kuzey Irak gelişen bir pazar ve oradaki taleplerin de her geçen gün artarak devam edeceği kanaatindeyim. Özellikle inşaat sektörünün oldukça hareketli. Burada otel ve hastane yatırımları her geçen gün artıyor. Son zamanlarda Kuzey Irak'tan yatırım için ortaklık teklifleri de aldık. 


Bu konuyu araştırıyoruz. Uygun şartlar oluştuğu taktirde bu tekliflerden birini değerlendirip, Kuzey Irak'ta yatırım düşünebiliriz. 


Dünya Mersin'in Markaları 


Geri Dön