29 / 04 / 2024

Paşahan İnşaat 2014’te yalıtım faaliyetlerine ağırlık verecek!

Paşahan İnşaat 2014’te yalıtım faaliyetlerine ağırlık verecek!

İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda bölgesel açılım yaparak, Adıyaman’da şube açmayı planlıyor....




İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda Adıyaman’da şube açmayı planlıyor. Firmanın 1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Paşahan İnşaat Şirket Müdürü Harun Paşahan, “Firma olarak inşaat sektöründe yap-sat, yalıtım sektörünün ise birçok alanında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 11 kişiden oluşan ekip arkadaşlarımızla her zaman sektörün verdiği hassasiyet ile insan odaklı çalışmaktayız. Amacımız yaptığımız işin her zaman en iyisini yapmak ve sektörde lider isimler arasında anılmak” şeklinde konuştu.


Sektördeki her değişikliği ve teknolojiyi bünyelerine katarak faaliyetlerine devam ettiklerini ve bunun sonucunda 2011 yılında yalıtım sektöründe istenilenin üzerinde bir başarı yakaladıklarını vurgulayan Harun Paşahan, “Bu başarıyı yakalamamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi devletin yalıtım sektöründe yaptığı uygulamalardır. 2014’te inşaat sektörünün yavaşlayacağını düşünsek de, yalıtım sektöründe herhangi bir daralma beklemiyoruz. Bunun içindir ki yalıtımda 2014 yılı yine hızlı bir dönem olacaktır. Firma olarak yangın yalıtımı alanına ağırlık vererek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. 2014’te bölgesel açılım yaparak, Adıyaman’da şube açmayı planlıyoruz” açıklamasını yaptı.


Son üç yılda oluşan talep fazlası ve yoğun binalaşmadan dolayı inşaat sektöründe sıkıntı yaşanacağı görüşünü paylaşan Paşahan, “Lokomotif bir iş alanı olan inşaatın yavaşlaması birçok sektörün yavaşlamasına sebep olacaktır. Cazip bir sektör olduğunu düşünerek, farklı sektörlerden kişilerin bu işin içine girmesi de sektörü daraltan unsurlardandır” dedi.


Sektörde yıllardır faaliyet gösteren firmalar olarak bazı sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan Harun Paşahan, bunları şöyle anlattı: “Yapı denetimlerin firmalar üzerindeki yükünün ve baskılarının azaltılmasını istiyoruz. Bunun yanı sıra belediyede yürütülen iş takiplerinde yaşadığımız sıkıntılar, işlerimizin gecikmesine ve ciddi zararlara neden oluyor. Bunlar bizim için önemli noktalar. Gerekli düzenlemeler ve müteahhitleri yormayan taslaklar oluşturulursa, inanıyorum ki bizler bölgesel açılımlar dahil olmak üzere birçok yeniliği bünyemize katarak güzel başarılara imza atarız.”

 

Kobiden


Geri Dön