14 / 05 / 2024

paşahan inşaat telefon

paşahan inşaat telefon

İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda bölgesel açılım yaparak, Adıyaman’da şube açmayı planlıyor....

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Adem Paşahan tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından Paşaalanı, Toygar ve Maltepe Mahallelerinin sınırlarında bulunan 38 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan Balıkesir Karesi Millet Bahçesi'nin inşaatı yükseliyor.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Paşam İnşaat Temizlik Tarım Otomotiv Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akış tarafından kuruldu.

paşahan inşaat telefon Haberi

paşahan inşaat telefon


İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda Adıyaman’da şube açmayı planlıyor. Firmanın 1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Paşahan İnşaat Şirket Müdürü Harun Paşahan, “Firma olarak inşaat sektöründe yap-sat, yalıtım sektörünün ise birçok alanında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 11 kişiden oluşan ekip arkadaşlarımızla her zaman sektörün verdiği hassasiyet ile insan odaklı çalışmaktayız. Amacımız yaptığımız işin her zaman en iyisini yapmak ve sektörde lider isimler arasında anılmak” şeklinde konuştu.


Sektördeki her değişikliği ve teknolojiyi bünyelerine katarak faaliyetlerine devam ettiklerini ve bunun sonucunda 2011 yılında yalıtım sektöründe istenilenin üzerinde bir başarı yakaladıklarını vurgulayan Harun Paşahan, “Bu başarıyı yakalamamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi devletin yalıtım sektöründe yaptığı uygulamalardır. 2014’te inşaat...