14 / 05 / 2024

paşahan inşaat yalıtım malzemeleri

paşahan inşaat yalıtım malzemeleri

İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda bölgesel açılım yaparak, Adıyaman’da şube açmayı planlıyor....

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çağdaş Kiter tarafından kuruldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

paşahan inşaat yalıtım malzemeleri Haberi

paşahan inşaat yalıtım malzemeleri


İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda Adıyaman’da şube açmayı planlıyor. Firmanın 1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Paşahan İnşaat Şirket Müdürü Harun Paşahan, “Firma olarak inşaat sektöründe yap-sat, yalıtım sektörünün ise birçok alanında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 11 kişiden oluşan ekip arkadaşlarımızla her zaman sektörün verdiği hassasiyet ile insan odaklı çalışmaktayız. Amacımız yaptığımız işin her zaman en iyisini yapmak ve sektörde lider isimler arasında anılmak” şeklinde konuştu.


Sektördeki her değişikliği ve teknolojiyi bünyelerine katarak faaliyetlerine devam ettiklerini ve bunun sonucunda 2011 yılında yalıtım sektöründe istenilenin üzerinde bir başarı yakaladıklarını vurgulayan Harun Paşahan, “Bu başarıyı yakalamamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi devletin yalıtım sektöründe yaptığı uygulamalardır. 2014’te inşaat...