28 / 08 / 2024

paşahan inşaat adıyaman şubesi

paşahan inşaat adıyaman şubesi

İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda bölgesel açılım yaparak, Adıyaman’da şube açmayı planlıyor....

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

Adıyaman için kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yer alan bir sahanın kamulaştırılması için karar verildi.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Adıyaman için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

Adıyaman’da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman’ın Mehmet Akif Mahallesi’nde bir inşaatta çalışan 29 yaşındaki Mehmet Yakaryılmaz, iskeleden düşerek yaralandı.

Adıyaman'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı!

Adıyaman'da bir inşaatta çalışan işçi iskeleden düşerek yaralandı. Acil serviste tedaviye alınan Ahmet El Hüseyin'in sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı mecliste!

Adıyaman Gömükan Sulama inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

paşahan inşaat adıyaman şubesi Haberi

paşahan inşaat adıyaman şubesi


İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda Adıyaman’da şube açmayı planlıyor. Firmanın 1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Paşahan İnşaat Şirket Müdürü Harun Paşahan, “Firma olarak inşaat sektöründe yap-sat, yalıtım sektörünün ise birçok alanında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 11 kişiden oluşan ekip arkadaşlarımızla her zaman sektörün verdiği hassasiyet ile insan odaklı çalışmaktayız. Amacımız yaptığımız işin her zaman en iyisini yapmak ve sektörde lider isimler arasında anılmak” şeklinde konuştu.


Sektördeki her değişikliği ve teknolojiyi bünyelerine katarak faaliyetlerine devam ettiklerini ve bunun sonucunda 2011 yılında yalıtım sektöründe istenilenin üzerinde bir başarı yakaladıklarını vurgulayan Harun Paşahan, “Bu başarıyı yakalamamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi devletin yalıtım sektöründe yaptığı uygulamalardır. 2014’te inşaat...