14 / 05 / 2024

malatya paşahan ısı yalıtım firması

malatya paşahan ısı yalıtım firması

İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda bölgesel açılım yaparak, Adıyaman’da şube açmayı planlıyor....

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüş fiyatlarında son ayların en büyük düşüşleri yaşanıyor. Gümüşün gramı 10 TL seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar gümüş fiyatlarında yolun sonuna geldiklerini düşünmeye başladı.

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grena İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Adem Paşahan tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Naci Görür'den Malatya depremi uyarısı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Naci Görür, dümn Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından açıklamalarda bulundu Görür, Çelikhan-Erkenek arasına dikkat çekti.

Galata Kulesi ve Selimiye Kışlası Vakıflar'a devredildi!

Galata Kulesi’nin Vakıflar’a devriyle ilgili mahkemenin karar verdiğini söyleyen Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, “Vahdettin Köşkü, Adile Sultan Sarayı, Zeynep Kamil Hastanesi, Paşakapısı Cezaevi, Selimiye Kışlası, Beylerbeyi Polis Evi, Abraham Paşa Konağı, Ihlamur Kasrı da artık Vakıflar’ın'' dedi.

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Elazığ ve Malatya'da incelenen 1521 binadan 76'sının yıkıldı!

AFAD, "Hasar tespit çalışmalarında, 380 teknik personel ve 4 araç görev yapıyor. Şimdiye kadar Elazığ ve Malatya'da incelenen 1521 binadan 76'sının yıkıldığı, 645'inin ağır hasar aldığı, 38'inin orta ve 503'ünün az hasarlı olduğu belirlendi" şeklinde açıklama yaptı...

malatya paşahan ısı yalıtım firması Haberi

malatya paşahan ısı yalıtım firması


İnşaat ve yalıtım sektörlerinde faaliyet gösteren Paşahan İnşaat, 2014 yılında yalıtım alanındaki faaliyetlerine ağırlık verecek. Firma, bu kapsamda Adıyaman’da şube açmayı planlıyor. Firmanın 1982 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Paşahan İnşaat Şirket Müdürü Harun Paşahan, “Firma olarak inşaat sektöründe yap-sat, yalıtım sektörünün ise birçok alanında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. 11 kişiden oluşan ekip arkadaşlarımızla her zaman sektörün verdiği hassasiyet ile insan odaklı çalışmaktayız. Amacımız yaptığımız işin her zaman en iyisini yapmak ve sektörde lider isimler arasında anılmak” şeklinde konuştu.


Sektördeki her değişikliği ve teknolojiyi bünyelerine katarak faaliyetlerine devam ettiklerini ve bunun sonucunda 2011 yılında yalıtım sektöründe istenilenin üzerinde bir başarı yakaladıklarını vurgulayan Harun Paşahan, “Bu başarıyı yakalamamızdaki en büyük etkenlerden bir tanesi devletin yalıtım sektöründe yaptığı uygulamalardır. 2014’te inşaat...