25 / 07 / 2024

Ofis Tekin mobilyaları

Ofis Tekin mobilyaları

Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına Hotelya imzası!

Otel, AVM, hastane, restoran, ofis, cafe ve mağazalar için mobilya tasarımları ve üretimi yapan Hotelya, Senegal Radisson Dakar’ın mobilyalarına hayat verdi. 152 odadan oluşan otelin mobilyalarında Hotelya imzası var.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

Aydın Özçelik Ofis Mobilyaları 50. yılını kutladı!

Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Özçelik Ofis Mobilyaları, kuruluşunun 50'nci yılını düzenlediği kokteylle kutladı. Efeler ilçesindeki mağazada yapılan kokteyle Aydın iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.

Ofis mobilyalarının daha konforlu olması gerekiyor!

Doğru ofise giden yolun ergonomik, kullanışlı ve sağlıklı mobilya seçiminden geçtiğini belirten ofis mobilyası sektörü temsilcileri ise her meslek grubunun işine uygun mobilya tercih etmesi gerektiğini vurguluyor.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.

Yaz aylarında ofiste seçilmesi gereken mobilyalar!

Ofisinizde ucuz deri koltuk kullanmaktan kaçının, kaliteli kumaş veya fileden üretilen koltuklara yer açın. Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, yaz aylarında alınacak önlemleri anlattı.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Ofis Tekin Exclusive mobilya sektöründe cari açığı azaltacak!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin:“Mobilya sektöründe Türkiye’de muhteşem bir potansiyelve artan kalite var. 2023’e kadar mobilyada ‘made in Turkey’markası oluşacak” dedi.

Ofis Tekin Exclusive ofistekimanzaram yarışması 27 Temmuz'a uzatıldı!

Ofis Tekin Exclusive’in “ofistekimanzaram” etiketiyle başlattığı 500 TL değerinde hediye çeki ödüllü sosyal medya yarışmasında başvuru süresi gelen büyük ilgi üzerine 27 Temmuz’a uzatıldı.

Ofis Tekin Exclusive ofis mobilyalarındaki tercih oldu!

Geleneksel mobilyaların dışına çıkan patronlar daha özgün ve kullanışlı ofis mobilyalarını tercih ederken, seçici ve zor beğenen patronlara hitap eden Ofis Tekin Exclusive başarılı bir sezona imza attı.

Ofis Tekin mobilyaları Haberi

Ofis Tekin mobilyaları

Yoğun stresin hakim olduğu iş ortamlarında stresi azaltan, ofis ortamlarını daha eğlenceli hale getiren ve verimli çalışma ortamları sağlayan bazı vazgeçilmezler vardır. Kimileri için kullandıkları kupalar, kimileri için de not defterleri ofis ortamındaki olmazsa olmazlarıdır. Tıpkı ABD Başkanı Barack Obama'nın elma kasesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın terazisi gibi... Bu vazgeçilmezlerden yola çıkan Ofis Tekin Exclusive, Twitter'da #ofistekivazgecilmezim hashtagiyle yarışma başlattı.

Ankara Siteler’de ofis mobilya sektörüne yön veren ve hizmete sunduğu iki ayrı mağazasıyla ince zevklere hitap eden Ofis Tekin Exclusive'in Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin, çalışan kişilerin günün büyük bölümünü ofislerinde geçirdiklerini, bazen 12-15 saatlere kadar ulaşan mesailer nedeniyle, ofislerde yaşamla özdeşleşen özel eşyalara da yer verildiğini belirtti.

Bu eşyaları belirlemek amacıyla katılım için Twitter hesabından Ofis Tekin Exclusive’i takip etmek...