05 / 05 / 2024

Ofton İnşaat basın ekspres

Ofton İnşaat basın ekspres

Oflu ve Tonyalı iki Karadenizli girişimcinin kurduğu Ofton İnşaat; İstanbul ve Bodrum’da 9 şantiyede konut, ofis ve otel inşa ediyor. Merkez projelere odaklanan Ofton İnşaat, Basın Ekspres’te yeni bir proje planlıyor.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Esta İnşaat Basın Ekspres satış ofisi!

Esta İnşaat Basın Ekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Tek blok olarak planlanan projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor...

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi!

Esta İnşaat Basınekspres teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta Basınekspres projesinde konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Okkalar İnşaat basın toplantısı 7 Mart'ta!

İnşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Okkalar İnşaat, 2017 yılında 4 yeni projeyi hayata geçiriyor.

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Ofton İnşaat basın ekspres Haberi

Ofton İnşaat basın ekspres

Oflu ve Tonyalı iki Karadenizli girişimcinin kurduğu Ofton İnşaat; İstanbul ve Bodrum’da 9 şantiyede konut, ofis ve otel inşa ediyor. Ofton’un inşaat sektörü dışında çok farklı alanlara çözüm geliştiren bir yazılım firması ve Armani, Gucci gibi küresel markaların satışını yapan ‘perakende zinciri’ de var.


SON yıllarda farklı sektörlerden çok sayıda girişimci inşaatçı olurken, inşaat firmaları da ‘yumurtaları aynı sepete koymamak adına’ farklı sektörlere yatırıma başladı. 2001 yılında güçlerini birleştiren ikisi de inşaatçı İsmail Hakkı Altun (Oflu) ile Yusuf Şimşek’in (Tonyalı) kurduğu ‘Ofton İnşaat’ şu anda İstanbul ve Bodrum’da 9 şantiyede konut, ofis ve otel inşa ediyor. Genellikle şehir merkezlerinde proje üreten firmanın eş başkanı İsmail Hakkı Altun, inşaat dışında yazılım firması da kurduklarını ve burada çok farklı alanlar için çözüm...