06 / 05 / 2024

Ofton İnşaat beykoz projesi

Ofton İnşaat beykoz projesi

Şirketin Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun 2017'de İstanbul Bomonti'de 3 yeni proje hâzırlığındayız. İlk ikisini 2017'de satışa çıkarmayı planlıyoruz. 3 projede yaklaşık 500 konut geliştireceğiz" dedi.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi Mart 2023’te tamam!

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi için hızla çalışmalarını sürdürüyor. Projenin projenin Mart 2023’te bitirilmesi ve Aralık 2024’te iskana açılması planlanıyor.

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede?

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Özyazıcı İnşaat Beykoz projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Özyazıcı İnşaat Beykoz projesinin detayları belli oldu!

Özyazıcı İnşaat'ın Beykoz'da hayata geçireceği dev projenin detayları belli oldu. Proje 1 milyon 804 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi Riva fiyat listesi!

Yılmaz inşaat tarafından gerçekleştirilen Düşler Vadisi projesi fiyatları belirlendi. İşte Yılmaz İnşaat Beykoz Düşler Vadisi fiyat listesi...

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Beykoz Elysium Es fiyat 2016!

Ofton İnşaat imzalı Beykoz Elysium Es projesinde 60 ay 0 faizli ödemelerle daire sahibi olunabiliyor. İşte, Beykoz Elysium Es fiyat 2016 listesi...

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Beykoz Elysium Es iletişim!

Elysium Es projesi Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beykoz Elysium Es iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ofton İnşaat beykoz projesi Haberi

Ofton İnşaat beykoz projesi

Ofton İnşaat tarafından Beykoz'da 100 konut ve 15 ticari birim olarak hayata geçirilen Elysium Es Beykoz projesi 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. 100 konut ve 15 ticari birimden oluşan projenin yatırım değeri 55 milyon 100 bin lira olarak hesaplandı. 


1+1 ve 1+1 dubleks ile 2+1 ve 2+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire fiyatları 900 bin lira ile 2 milyon 734 bin lira arasında değişiyor. Şirketin Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, 2018 yılının nisan ayında teslimlere başlayacaklarını dile getirdi.


3 PROJE 500 KONUT 

Altun, 2017 yılında gayrimenkul sektöründe hareketli günler geçirileceğine inandığını belirterek, "Konutta başlatılan kampanyalar sektörü yeniden canlandırdı. 2017 yılı için sektörün hareketli günler geçireceğini düşünüyorum. 


2017'de İstanbul Bomonti'de 3 yeni proje hâzırlığındayız. İlk ikisini 2017'de satışa çıkarmayı planlıyoruz....