05 / 05 / 2024

ofton inşaat kavacık projesi

ofton inşaat kavacık projesi

Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda Elysium konseptiyle ürettiği projeleriyle yer alan Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini açıkladı.

Ofton İnşaat Kavacık Projesi!

Ofton İnşaat Kavacık projesi için ön talep toplanmaya başlandı. Detayları henüz netleşmeyen Ofton İnşaat Kavacık projesinde satışların Mayıs ayı içerisinde başlaması planlanıyor...

1954'te inşaat malzemesi kıtlığı: İnşaat demiri 74 kuruştan satılmış!

1954 yılında, inşaat işleri birden hızlanmaya başlanmış. İthal malzeme bulmakta zorlanan sektörde kıtlık yaşanmaya başlanmış. 

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize- Artvin Havalimanı inşaatı Aralık'ta tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de inşa edilen Rize-Artvin Havalimanı inşaatının Aralık ayında tamamlanacağını açıkladı. 

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Rize'de inşaat halindeki köprü çöktü: 3 yaralı!

Rize'nin Güneysu ilçesine bağlı Yenicami köyünde inşaat halindeki köprü çöktü, yaşanan olayda 3 kişi yaralandı.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Ordu'da dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatı yıkıldı!

Ordu’da 2 yıl önce gerçekleşen 1 kişinin hayatını kaybettiği ve 9 kişinin de yaralandığı sel baskınından sonra Ünye’de kamulaştırılıp, yıkımına başlanan dere yatağındaki 4 katlı fabrika inşaatının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Datça’da sit alanındaki kaçak inşaat yıkıldı!

Datça ilçe merkezine 15 kilometre mesafedeki, imara kapalı olan Sarı Liman mevkisinde yapılan kaçak inşaat yıkıldı.

ofton inşaat kavacık projesi Haberi

ofton inşaat kavacık projesi

Elysium Soul Beyoğlu, Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu ve Elysium Serenity Kandilli projeleriyle fuarda yerini alan Ofton İnşaat Bodrum ve İstanbul'daki projeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Ofton İnşaat henüz tasarım aşamasında olan Bodrum Yalıkavak projesi için hazırlıklarına devam ediyor. Ön talep süreci devam eden Kavacık projesinin ise Mayıs ayında satışa sunulması hedefleniyor. 


60 ay 0 faiz fırsatı

Gayrimenkul sektörünün en geniş kapsamlı organizasyonlarından Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini alan Ofton İnşaat alıcılarına 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuyor. Ofton İnşaat Kurumsal İletişim Müdürü Pelin Kaya fuardaki ilgiden memnun olduklarını ve fuardan 5 milyon dolarlık satış beklediklerini aktardı.


Ofton Kavacık Mayıs'ta satışta!



Web: http://www.ofton.com.tr/

Ezgi...