22 / 07 / 2024

ofton inşat Elysium Serenity Kandilli kampanya

ofton inşat Elysium Serenity Kandilli kampanya

Kampanya kapsamında minimum yüzde 25’lik peşinatın yüzde 5’ini hemen ödeyenler, ilk yüzde 10’luk dilimi 6 ay sonra ve ikinci yüzde 10’luk dilimi de 12 ay sonra ödeyebiliyor.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

Ekrem İmamoğlu'ndan Meclis'in çatı kararına veto!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin çoğunluğu elinde bulundurduğu İBB Meclisi’nin, depreme karşı tedbirler kapsamında kentsel dönüşümü hızlandırmak için çatıların kat olarak kabul edilmesine yönelik düzenlemeyi engelleyen kararını veto etti.

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Ofton İnşaat'tan 60 ay vade 0 faiz fırsatı!

Ofton İnşaat, 6 farklı bölgedeki projeleri için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başlattı. 30 Eylül'e kadar sürecek kampanyada, 60 ay yüzde sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0.65 faiz imkânı sunuluyor.

Manisa Kavaklıdere'ye atıksu arıtma tesisi inşa edilecek!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların daha temiz bir çevrede yaşaması için atıksu arıtma tesisi faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

ofton inşat Elysium Serenity Kandilli kampanya Haberi

ofton inşat Elysium Serenity Kandilli kampanya

Ofton İnşaat, Elysium Serenity Kandilli Projesi’nde yüzde 5 peşinatla daire satışı kampanyasını başlattı.


Kampanya kapsamında minimum yüzde 25’lik peşinatın yüzde 5’ini hemen ödeyenler, ilk yüzde 10’luk dilimi 6 ay sonra ve ikinci yüzde 10’luk dilimi de 12 ay sonra ödeyebiliyor. 


Ofton İnşaat, daire fiyatının kalan yüzde 75’lik kısmı için ise banka kredilerine yönlendiriyor. Toplam 5 bin 465 metrekare arazi üzerine inşa edilen Elysium Serenity Kandilli, 3 blok ve 75 daireden oluşuyor. Proje, 50-125 metrekare arasında değişen alanları ile 1+0, 1+1 ve 2+1 formatta, flat ve dubleks daire seçenekleri sunuyor. 


Milliyet


Web: