01 / 05 / 2024

Ofton turizm projeleri

Ofton turizm projeleri

Ofton İnşaat tarafından şirketin eş başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail H. Altun tarafından yapılan açıklamalarda "2016 yılıyla birlikte gayrimenkul sektörümüz, siyasi ve ekonomik istikrann da ışığında özlenen seviyelere gelecektir" denildi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Ofton İnşaat'tan 60 ay vade 0 faiz fırsatı!

Ofton İnşaat, 6 farklı bölgedeki projeleri için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başlattı. 30 Eylül'e kadar sürecek kampanyada, 60 ay yüzde sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0.65 faiz imkânı sunuluyor.

Ofton İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Ofton İnşaat, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) toplam 86 projeyi kapsayan kampanyasına devam eden projeleri ile dahil oluyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Ofton 2016'da turizm ve gayrimenkul yatırımları yapacak!

Ofton İnşaat tarafından şirketin eş başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail H. Altun tarafından yapılan açıklamalarda "2016 yılıyla birlikte gayrimenkul sektörümüz, siyasi ve ekonomik istikrann da ışığında özlenen seviyelere gelecektir" denildi.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Ofton turizm projeleri Haberi

Ofton turizm projeleri

Ofton İnşaat tarafından şirketin eş başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail H. Altun tarafından yapılan açıklamalarda "2016 yılıyla birlikte gayrimenkul sektörümüz, siyasi ve ekonomik istikrann da ışığında özlenen seviyelere gelecektir" denildi. Sektörün büyümesi için yurt içi satışlara ek olarak yabancılara satışlar için uygun ortamın oluşturulması gerektiğine vurgu yapan Yusuf Şimşek "Sektörümüz adına bir diğer önemli konu da istihdam. Günümüz ekonomisinin gelişim faktörlerinden biri olan istihdama katkı, gayrimenkul sektörünün göz ardı edemeyeceği bir konudur. 2015 yılma hem turizm hem de gayrimenkul sektörlerinde hızlı bir şekilde adım attıktan sonra 2016 yılında da her iki sektörde yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi. 


Star İnşaat Dekorasyon



Haber Hürriyet A Plus Konut Projeleri Eki'nde şu şekilde yer aldı;


Ofton İnşaat 2015 yılının başında İstanbul Koşuyolu’ndaki Elysium Elit Koşuyolu projesini satışa...