04 / 05 / 2024

Ogeday Çuhadar

Ogeday Çuhadar

Keyinvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmayil Çakal, Cem Yılmaz, Ogeday Çuhadar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Adıyaman'da Safvan Bin Muattal Külliyesi inşa ediliyor!

Adıyaman'da inşa edilen Safvan Bin Muattal Külliyesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Adıyaman Valisi  Mahmut Çuhadar, külliyenin çalışmalarını inceledi.

Covid-19 sonrasında emlak sektörünü neler bekliyor?

Esenyurt'ta yükselen ve Sanayinin Modern Geleceği olarak ifade edilen Modern Sanayi Merkezi projesinin yüzde 70'i tamamlandı. Biz de hem projenin, hem de emlak sektörünün son durumu hakkında Alzamil Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Ogeday Çuhadar, Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'ni anlattı!

Al Zamil Gayrimenkul A.Ş. Yatırım Müdürü Ogeday Çuhadar, İstanbul Modern Sanayi Merkezi hakkındaki tüm detayları açıkladı...

Soylusoy İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylusoy İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çuhadar tarafından kuruldu.

Sakarya Yeni Hal Kompleksi'nceki çalışmalar tamamlandı!

Hal Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Çuhadar, 4 Şubat Pazartesi günü itibariyle eski halde bulunan tüm esnafların Toptan Sebze ve Meyve Hali’ne geçişlerinin tamamlanacağını belirtti.

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esba Mühendislik Elektrik Otomasyon Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Çuhadar tarafından kuruldu. 

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Yapı Müteahhitlik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çuhadar tarafından kuruldu.

Abakay Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abakay Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ayvaz Çuhadar tarafından kuruldu. 

Kocaeli Tuğtekin Apartmanı yıkılıyor!

Kocaeli'de kentsel dönüşüm projesini başarıyla yürüten İnşaat Mühendisi Abdurrahman Çuhadar, 1 ay sonra İnönü Caddesi üzerinde bulunan ağır hasarlı Tuğtekin Apartmanını yıkmaya hazırlanıyor. Ağır hasarlı bina proje kapsamında iş yerine dönüşecek.

Tağmaç Çuhadar kimdir?

Yeditepe Üniversitesi mezunu Tağmaç Çuhadar, Ocak 2014 tarihinde başladığı Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayrıldı. Peki, Tağmaç Çuhadar kimdir?

Tağmaç Çuhadar, Nurol GYO'dan ayrıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Ekim 2014'ten beri Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Tağmaç Çuhadar bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Çuhadaroğlu Proje Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çuhadaroğlu Proje Danışmanlığı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Musa Çuhadar tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Eylül 'de Sultanbeyli, Hamidiye Mahallesi 'nde kuruldu.

Ogeday Çuhadar Haberi

Ogeday Çuhadar

Keyinvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmayil Çakal, Cem Yılmaz, Ogeday Çuhadar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


Keyinvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Gayrimenkullerle ilgili proje analizleri yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve  konum araştırması yapmak, en verimli ve en iyi kullanım değer analizi tespitinde bulunmak,  yatırım stratejileri belirlemek ve geliştirmek, yatırım performans değerlemelerinde bulunmak,  pazar analizleri ve araştırmaları yapmak, pazarlama stratejileri belirlemek ve bu hizmetleri  sunmak, bölge ekonomisi araştırmalarında bulunmak, proje yönetim hizmetleri sunmak,  gayrimenkul ve gayrimenkule bağlı hakların hukuki durumları ile ilgili analiz ve raporlama  hizmetlerinde bulunmak, -Her türlü gayrimenkulün kira rayiç bedellerini tespit etmek, bu konuda rapor yazmak,  hazırlanan raporları belli sürelerde yeniden...