23 / 07 / 2024

öğrenci evi yatırımları

öğrenci evi yatırımları

Türkiye'de konaklama ihtiyacı olan üniversite öğrencisi sayısı 1.7 milyona ulaşınca gayrimenkul şirketleri ellerindeki arazi portföyünü yurt yapmaya yönlendirdi. Yurtlara kısa geri dönüşü nedeniyle yerlilerin yanı sıra yabancı yatırımcılar da ilgi duyuyor

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Tuncay Akkoyun Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı!

Yapımı devam eden okul inşaatlarını inceleyen Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Elbistan'daki eğitim yatırımlarını anlattı. Kaymakam Akkoyun, yatırımlarla derslik başına düşen öğrenci sayısının 26’ya gerileyeceğini belirtti.

Öğrenci yurdu yatırımları son dönemde arttı!

Üniversitelerde okuyan öğrenci sayısı 10 milyona yaklaştı. Buna karşın devlet yurtları ve özel yurtların kapasitesi talebin çok altında. Potansiyeli fark eden yatırımcı yurt yatırımlarına yöneldi.

Avrupa Şirketler Grubu 20 milyon TL'lik yurt yatırımlarıyla yükselecek!

Birbiri ardına kumlan üniversiteler ile öğrenci yurdu ihtiyacı artıyor. Avrupa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, konut işinden çıkıp yurt yatırımlarına ağırlık vereceklerini açıkladı.

Avrupa Şirketler Grubu yurt yatırımlarıyla büyüyecek!

Avrupa Şirketler Grubu konut imalatından çıktı, yurt yatırımlarına yöneldi. Konforist Edu Suites markasıyla, halihazırda İstanbul'da 2 öğrenci yurdu bulunan grup, her yıl 20 milyon lira yatırımla bir yurt yapmayı planlıyor.

Avrupa İnşaat 20 milyon lira yatırımla öğrenci yurdu kurdu!

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist'i kurdu.

Avrupa İnşaat 20 milyon lira yatırımla öğrenci yurdu kurdu!

Avrupa İnşaat, özel öğrenci yurdu yatırımlarındaki fırsatı gördü. Sektöre hızlı girdi. 20 milyon lira yatırımla içinde VIP ve engelli odası, kapalı yüzme havuzu hatta kapalı otoparkı olan özel öğrenci yurdu, Konforist’i kurdu.

BBMRED Türkiye'deki yatırımlarını askıya aldı!

Türkiye’de gayrimenkul projeleri ve öğrenci yurtları yapmak için 175 milyon dolarlık yatırım yapmayı hedefleyen Katarlı Al Hassan Group'un ortaklığında kurulan BBMRED, bu yatırımlarını askıya aldı

Öğrenci yurtları İstanbul'da yatırımcının yeni gözdesi!

EVA Gayrimenkul Değerlemeye'ye göre öğrenci yurtları, önümüzdeki yıllarda en gözde yatırımlar arasında yerini alacak. EVA Gayrimenkul uzmanları, önümüzdeki dönemde öğrenci yurdu yatırımlarında patlama yaşanacağına kesin gözüyle bakıyorlar....

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

öğrenci evi yatırımları Haberi

öğrenci evi yatırımları

Türkiye'de konaklama ihtiyacı olan üniversite öğrencisi sayısı 1.7 milyona ulaşınca gayrimenkul şirketleri ellerindeki arazi portföyünü yurt yapmaya yönlendirdi. Amorti süresinin 10 yılın altına düştüğü yurtlara kısa geri dönüşü nedeniyle yerlilerin yanı sıra yabancı yatırımcılar da ilgi duyuyor.


Kapasiteyi bir yılda 2.5 kat artıracak 

Serdar Bilgili'nin kurucusu olduğu BLG Capital tarafından 2012'de öğrencilere yönelik yeni nesil konaklama apartı olarak hizmete giren Republika Academic Aparts, kısa sürede Ortaköy, Florya ve Büyükçekmece'deki 3 yurtta 1462 yatak kapasitesine ulaştı. Şirketin yüzde 40'lık hissesi bir yıl sonra Abraaj Capital tarafından satın alındı. Academic Aparts CEO'su Doğan Kaşıkçı, İstanbul'da her iki yakada yeni yatırımların 2016'ya yetişeceğini belirtirken, "Bunun yanı sıra İzmir, Kayseri, Eskişehir'den birisini de hemen ekleyeceğiz. 2016'da kapasiteyi 2.5 katına çıkartacağız" dedi. 


KİŞİ BAŞI 600 LİRA OLACAK 

Ortaköy'de...