19 / 05 / 2024

Öğretmen ataması ne zaman yapılacak 2022

Öğretmen ataması ne zaman yapılacak 2022

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer, son dönemlerde sık sık gündeme gelen öğretmen atamaları ile ilgili yaptığı açıklamada atamaların devam edeceğini ve öğretmenlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılına yetişeceğini söyledi. İşte detaylar...

20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlı tarafından yapılacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacağı kaydedildi. 

MEB öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan yeni öğretmen atamalarıyla ilgili önemli duyuruları kamuoyuyla paylaştı. Öğretmenlerin atama süreci özellikle öğretmen adayları için büyük bir öneme sahip olup adayların detayları merak ettiği bir konu haline geldi.

Öğretmen ataması, mülakat, sınav sistemi... Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den son dakika açıklaması geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenleri yakından ilgilendiren, öğretmenlik kariyer basamakları süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

En düşük memur maaşı tam bu kadar olacak! Memurlara yüzde 46.73 zam müjdesi! Öğretmen, polis, müdür maaşları açıklandı!

Memur maaşları Ocak ayında 6 aylık enflasyon farkının netleşmesinin ardındna yükselecek. Peki en düşük memur maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Öğretmen, polis, müdür maaşları ne kadara yükselecek?

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? Öğretmen, hemşire, mühendis maaşları tek tek açıklandı! Bu rakamlara göz atın!

Memur maaşlarına Temmuz ayında ne kadar zam geleceği sık sık merak konusu oluyor. Peki memur maaşlarına seyyanen ve yüzdelik zam yapılırsa kim kaç TL maaş alacak? 

Temmuz zamlı öğretmen maaşları tek tek hesaplandı! Öğretmenler şimdi yeni maaşlara göz atın! 

Memur maaşlarına yapılacak zamla öğretmen maaşlarında da yükseliş yaşanacak. Peki Temmuz zamlı öğretmen maaşları ne kadar olacak? 

Öğretmen, hemşire, mühendis, avukat maaşları ne kadar olacak? Memurlar Temmuz zamlı maaş hesaplamasına göz atın!

'2023 Temmuz’da öğretmen, polis, hemşire bekçi, zabıta, avukat maaşları kaç lira olacak?' sorusunun yanıtı merakla araşıtırılıyor. Peki Temmuz'da memur zam oranı ne kadar olacak? 

Uzman öğretmenlik başvuruları ne zaman? Uzman öğretmenlik sınav başvurusunu aman kaçırmayın! Tarihler tek tek açıklandı!

MEB, uzman ve başöğretmenlik sınavları ile ilgili merakla beklenen tarihleri açıkladı. Peki 2023 yılı uzman ve başöğretmen eğitim programına başvurular ne zaman yapılacak? 

Öğretmenlerin maaş zammı tek tek hesaplandı! Öğretmen maaşına Temmuz'da ne kadar zam yapılacak? 

Milyonlarca memur ile emekli Temmuz ayında yapılacak zam ile ilgili tahminleri araştırıyor. Peki öğretmen maaşına Temmuz'da ne kadar zam yapılacak? 

Öğretmenlere müjde! Bugün 45 bin öğretmen ataması yapılacak!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 45 bin öğretmen atamasının olacağını açıkladı. İşte atamaya ilişkin detaylar...

45 bin öğretmen için atama sonuçları ne zaman açıklanacak? Atama sonuçları saatleri açıklandı mı?

Geçtiğimiz hafta tamamlanan 45.000 kişilik öğretmen atama takvimi için gözler ve sonuçların açıklanacağı tarihe döndü. Mayıs Ayı’nın ilk haftasında alınan tercihler sona erdi. Tercih yapan adaylar için sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu oldu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Bakan resmen açıkladı! 45 bin öğretmen atamasında son dakika! Öncelik deprem bölgesinde olacak!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 45 bin öğretmen ataması ile ilgili açıklamalarda bulundu ve önceliğin deprem bölgesinde olduğunu aktardı. 

Öğretmen ataması ne zaman yapılacak 2022 Haberi

Öğretmen ataması ne zaman yapılacak 2022

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer, son dönemlerde sık sık gündeme gelen öğretmen atamaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Merakla beklen atama müjdesi de veren Özer, öğretmen atamaları ile ilgili yaptığı açıklamada atamaların devam edeceğini ve öğretmenlerin 2022-2023 eğitim öğretim yılına yetişeceğini söyledi. 

İşte Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer'in konuyla ilgili açıklamaları...

Öğretmen atamalarının devam edeceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer, "Öğretmenlerimiz müsterih olsunlar. Okul öncesi öğretmenlerin sayısı artık daha fazla olacak." dedi. 

NTV'nin aktardığına göre, özellikle İstanbul'a ağırlık verdiklerini söyleyen Bakan Özer, yapacakları atamalarda öğretmenlerin yüzde 50'sini İstanbul'a atamayı planladıklarını söyledi.

Bakan Özer sözlerini şu şekilde tamamladı: “Öğretmenlerimiz müsterih olsunlar, atamalarımız devam edecek. Öğretmen atamalarının takvimini Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak” 

Enflasyon rakamları nedeniyle eleştirilen TÜİK'te 20 sürpriz atama!...