03 / 05 / 2024

ogs depozito 2022

ogs depozito 2022

Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren müjde verildi. Bankalar 31 Mart tarihinde kadar HGS etiketiyle değiştirilecek olan 1.2 milyon olarak belirlenen OGS cihazlarının depozitolarını ödüyor. İşte detaylar...

OGS depozito ücreti nereden ve nasıl alınacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu

Karayolları Genel Müdürlüğü, OGS’den HGS’ye geçişlerde verilmesi gerekilen depozito ücretiyle ilgili açıklama yaptı. 1,2 milyon araç sahibini ilgilendiren ve 13 ile 40 dolar karşılığı temin edilen OGS depozito iadeleri, cihazların alındığı banka üzerinden yapılacak.

Kira depozitosu 2022 ne kadar?

Konut ya da işyeri kiralamak isteyen kiracıların ödemekle mükellef olduğu kalemler arasında depozito da yer alıyor. Peki, kira depozitosu 2022 ne kadar?

Kripto paralarda 2022 beklentileri neler?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kripto paralarda 2022 beklentileriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki yeni beklentileri ve regülasyonları anlattı. 

SSK Bağ-Kur emekli maaşı 2022’de ne kadar olacak?

TÜİK tarafından Kasım ayı enflasyon verisi açıklandı. Kasım ayı enflasyon verisine göre SSK Bağ-Kur emekli maaş zammı 2022'de ne kadar olacak?

İBB'nin 2022 bütçesi 43.6 milyar TL!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), 43 milyar 650 milyon liralık 2022 yılı bütçesi, oy çokluğu ile kabul edildi.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Rakamlar belli oldu: 2022 asgari ücret ne kadar?

Yeni yılın yaklaşması ile gözler asgari ücretin belirleneceği komisyon toplantısında çevrildi. Milyonlarca çalışan yeni yılda asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Peki 2022 yılında asgari ücret ne kadar olacak?

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Kripto paraları 2022'de neler bekliyor?

2021 kripto para piyasaları için rekorların yaşandığı bir sene oldu. Borsa Gündem'de yer alan habere göre; 2021'de hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılar kripto para piyasalarına yöneldi. Peki kripto para piyasalarını 2022 yılında neler bekliyor? 

İstanbul'un 39 ilçesinin 2022 yılı bütçesi onaylandı!

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul'daki 39 ilçenin 2022 yılı mali bütçesini onayladı.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi komisyonda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşlarının 2022 yılı bütçesiyle ilgili sunum gerçekleştirdi.

ogs depozito 2022 Haberi

ogs depozito 2022

Arabası olan milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir haber açıklandı. 31 Mart 2022 tarihine kadar HGS etiketiyle değiştirilmesi gerçekleştirilecek olan 1.2 milyon tane OGS cihazının depozito tutarının ödenmesi bankaların tercihine bırakıldı. Bazı bankalar tarafından depozito bedeli müşterilere geri ödenirken, bazı bankalar da HGS etiketiyle değiştirilmesine imkan sunuyor. 

Peki OGS cihaz satışı kapsamında hayata geçirilecek yeni yönetmelikle ilgili hangi detaylar belli oldu? İşte milyonlarca araç sahibinin merak ettiği o haberin ayrıntıları...


 

Köprü ve otoyollarda geçerli sayılacak tek sistem olan HGS'ye geçiş dönemi için süre kısalırken, OGS'deki akıbet bankaların tercihine bırakıldı. Milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen 40 dolara ulaşan OGS cihazlarının depozitolarıyla ilgili uygulama da bankalar arasında değişiklikler yaşanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmayan OGS cihazlarının satışındaki yeni yönetmelikte...