18 / 05 / 2024

ogs ve hgs gişeleri birleştirilecekmi

ogs ve hgs gişeleri birleştirilecekmi

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul’daki köprü ve otoyollardaki geçişleri kolaylaştırmak amacıyla OGS ile HGS gişelerini birleştirme çalışmalarına başladı. FSM'de önceki gece başlayan çalışmalar, periyodik aralıklarla devam ediyor...

Bakanlık duyurdu! Son 2 gün: OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, köprü ve otoyollarda OGS’den HGS’ye geçişler için son tarihin 31 Mart olduğunu vurgulayarak, HGS geçiş işlemlerinin tamamlanmasına 2 gün kaldığını anımsattı.

Milyonlarca araç sürücüsü dikkat! Son tarih 31 Mart: İptal ediliyor…

Milyonlarca araç sürücüsünü ilgilendiren düzenlemede artık geri sayım başladı. Köprü geçişlerinde ve otoyollarda OGS devri 31 Mart’tan itibaren kapanacak. OGS iptalinin ardından araçlarda, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) kullanılacak.

OGS depozito ücreti nereden ve nasıl alınacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu

Karayolları Genel Müdürlüğü, OGS’den HGS’ye geçişlerde verilmesi gerekilen depozito ücretiyle ilgili açıklama yaptı. 1,2 milyon araç sahibini ilgilendiren ve 13 ile 40 dolar karşılığı temin edilen OGS depozito iadeleri, cihazların alındığı banka üzerinden yapılacak.

OGS ne zaman kalkacak? OGS'den HGS'ye nasıl geçiş yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırılacağını duyurmuştu. Araçlarında OGS bulunan araç sürücülerinin Hızlı Geçiş Sistemi’ne (HGS) geçiş yapması gerektiği açıklanmıştı.

OGS depozitoları ne olacak? OGS depozitoları iade edilecek mi? Ulaştırma Bakanlığı açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen "OGS depozitoları ne olacak?" sorusunu yanıtladı. Peki OGS depozitoları ne olacak? OGS depozitoları iade edilecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy fiyat!

HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede?

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi nerede projesinin yanıtı ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

HGS Yapı İstanbul'un merkezi Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor. 

Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hgs Yapı İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ateşehir'de yapıldı.

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

HGS Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HGS Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 107 bin 435,06 TL sermaye ile bugün İsmail Doğan, Adnan Doğan, Davut Doğan ve İlhan Doğan ortaklığında kuruldu. 

ogs ve hgs gişeleri birleştirilecekmi Haberi

ogs ve hgs gişeleri birleştirilecekmi


Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul’daki köprü ve otoyollardaki geçişleri kolaylaştırmak amacıyla OGS ile HGS gişelerini birleştirme çalışmalarına başladı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde önceki gece başlayan çalışmalar, periyodik aralıklarla devam ediyor. Çalışmaların 31 Ocak 2014 tarihinde tamamlanarak hizmete sunulması bekleniyor. 


Serbest geçiş sistemi ile HGS ve OGS kullanıcıları aynı sistemi yakında kullanabilecekler. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarına, HGS etiketi ile OGS cihazını aynı anda okuyacak 'serbest geçiş sistemi' kurulacak. 


Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde kolaylık sağlayacak serbest geçiş ücret toplama sisteminin kurulması için 10 Eylül'de ihale yapmıştı. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri ile Çamlıca ve Mahmutbey ücret toplama istasyonlarında mevcut gişe adalarının kaldırılarak serbest geçişe imkan sağlanması için yapılan ihaleyi kazanan Aselsan...