18 / 05 / 2024

Oğul Karaoğlan

Oğul Karaoğlan

Doho Turizm Limited Şirketi, Oğul Karaoğlan ve Hasan Deniz Dikkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimarsinan Caddesi 'nde kuruldu.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

O ile tartışılan imar planında yeni gelişme! Belediye resmen müjdeyi verdi!

Bursa Mudanya Belediyesi, mahkeme tarafından ret alan Çağrışan-Göynüklü Bölgesi Revizyon + İlave (Çağrışan -Göynüklü – Aydınpınar Yerleşim Bölgeleri Dışında Kalan Alan) Uygulama İmar Planı çalışmalarının tamamlanarak, askıya çıkarıldığı açıkladı.

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Oğul tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Başkentte konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Brik Mimarlık Teknoloji Tasarım Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Cemre Karaoğlan ve Şeref Atilla Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Oğul tarafından kuruldu.

Las Vegas'taki 18 milyon dolarlık sığınak görüntülendi!

YouTube'da What's Inside kanalı ile fenomen baba oğul sıra dışı bir sığınağı görüntüledi. Buldukları her nesnenin içini göstererek milyonlarca takipçi edinen fenomenler, bu kez 18 milyon dolarlık sığınağın içini dolaştı. 

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi!

TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Sarıoğlan 2. Etap kura sonucu kazananlar listesi ve Kayseri Sarıoğlan 2. Etap listesi...

Oğul Karaoğlan Haberi

Oğul Karaoğlan

Doho Turizm Limited Şirketi, Oğul Karaoğlan ve Hasan Deniz Dikkaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.


Doho Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1-Turizmle ilgili faaliyetlerde bulunmak için kara,hava ve deniz taşımacılığı yapmak, yurt içi ve yurt dışı seyahat acentelikleri ve irtibat büroları açmak,işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu işlerle ilgili danışmanlık yapmak. 2-Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi,  spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 3-Konusu ile ilgili Karayolu, denizyolu ve havayolu ile yolcu ve yük  taşımacılığı yapmak.Bunlar için gerekli olan motorlu araçları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, 4-Turizm ve seyahat acenteliği yapmak başkalarından kiralamak, kiraya  vermek, almak ve...