07 / 05 / 2024

Oğuz Bayazıt Mimarlık

Oğuz Bayazıt Mimarlık

Oğuz Bayazıt Mimarlık Turkey Build İstanbul’da 2 ödül birden aldı

Aspen, 36. Yapı Fuarı'nda Altın Mıknatıs ödülü aldı!

Bu yıl 36. düzenlenen TURKEYBUILD İSTANBUL Yapı Fuarı’nda Aspen ve grup şirketi Dendro Parke, en iyi 3 stand tasarımına verilen ‘’Altın Mıknatıs’’ ödüllerinde birincilik ve üçüncülük ödüllerinin sahibi oldu...

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Oğuz Bayazıt Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başiktaş’ta 250.00,00 TL sermaye bedeli ile Mahmut Bayazıt tarafından kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tures İnşaat Taahhüt Mimarlık Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sera Balık ve Yunus Emre Balık ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Sywatec İnşaat Taahhüt Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sywatec İnşaat Taahhüt Mimarlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Durmazalp tarafından kuruldu.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Motto Planlama Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Şükrü Oğuzhan Çalışkan tarafından kuruldu.

Oğuz Bayazıt Mimarlık Haberi

Oğuz Bayazıt Mimarlık

Turkey Build İstanbul’daki en iyi standların sahipleri ve tasarımcılar, düzenlenen bir törenle ödüllerini aldılar. Oğuz Bayazıt Mimarlık, kazandığı 2 ayrı ödülle törene damgasını...