04 / 05 / 2024

oğuz inşaat

oğuz inşaat

Oğuz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Hakan Özkan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu

Oya Başar'a 2 milyon dolarlık villa davası şoku!

Oya Başar, Sarıyer'de iki villa yaptırmak için anlaştığı firma tarafından dolandırılırken mahkeme takipsizlik kararı verdi

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Çoğu inşaat piyasasından 25 işadamına yurtdışı yasağı!

Adana'da FETÖ örgütü ile ilişkileri bulunduğu iddiası ile bin dolayında kamu görevlisi ve sivil gözaltın alınıp yarısına yakını tutuklanırken, operasyonlar devam ediyor. Çoğu inşaat piyasasında iş yapan 25 kişinin yurtdışına çıkışı yasaklanıp, bir kısmının da mal varlıklarına el konuldu.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu'nun ekonomisi inşaat sektörüyle kalkınacak!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Başkan Kadem Bacaksız ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Balkanlıoğlu, inşaat sektörünün ekonominin sürükleyici unsuru olduğunu ifade etti.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesinde 290 rezidans daire yer alıyor...

Dadaşoğulları İnşaat çalışma ofisini yeniledi!

Harfiyat ve nakliyat sektöründen sonra inşaat projeleriyle de dikkatleri üzerine çeken Dadaşoğulları, Konya'nın hızla büyüyen firmaları arasında bulunuyor. Araç filosunu güçlendiren Dadaşoğulları, çalışma ofisini de yeniledi.

Kapıcıoğlu İnşaat'ın ikinci projesi Maslak'a!

Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak

oğuz inşaat Haberi

oğuz inşaat

Oğuz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi, Hakan Özkan tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. Oğuz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Oğuz İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi adres: Eyüp, İslambey Mahallesi, Zemzem Sokak,...