18 / 05 / 2024

Oğuzeli mobilyacılar sitesi nerede

Oğuzeli mobilyacılar sitesi nerede

Gaziantep’in sanayi şehri olmasına rağmen ilçenin en büyük sorunları arasında işsizlik olduğuna dikkat çeken Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, bu sorunu çözmek için gerekli adımları attıklarının bilgisini verdi.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çalışan Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak zammı dört gözle bekliyor. Asgari ücret zammında son dakika! Az önce belli oldu! İşte o tarih! Maaşlar kaç lira olacak? Hemen bakın!

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Oğuzeli Belediyesi Gaziantep'te 7 arsa satacak! İhalesi 5 Mayıs'ta!

Gaziantep İli Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Konut sıkıntısı ve kiralar protesto edildi! Dünya bu sıkıntı ile savaşıyor! O ülkenin vatandaşları ayağa kalktı!

Konut sıkıntısı ve yüksek kiralar dünyanın en büyük sorunların biri haline geldi. O ülkede konut sıkıntısı ve yüksek kiralar protesto edilerek vatandaşlar ayağa kalktı...

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

O ilde 119 adet iş yeri yaptırılacak! İhalesi 21 Aralık'ta!

S.S. Mardin Mobilyacılar ve Marangozlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 119 adet iş yeri yaptıracak.

1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması yaptı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 1 Ocak 2023 asgari ücret zammında kötü haber peş peşe geldi! Beklenen o rakama kapılar resmen kapandı! Hemen bir bakın...

TOKİ Gaziantep Oğuzeli'nde 608 bin TL'ye!

TOKİ'nin Gaziantep projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Oğuzeli projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Gaziantep Oğuzeli 2022 sosyal konut projesi...

Gaziantep Oğuzeli'nde 17.7 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 764 bin 706 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep Oğuzeli'nde 59 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi!

Gaziantep ili Oğuzeli Belediye Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli'nde 58 milyon 969 bin 720 TL'ye kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Gaziantep Oğuzeli ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili, Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Oğuzeli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Oğuzeli mobilyacılar sitesi nerede Haberi

Oğuzeli mobilyacılar sitesi nerede

Gaziantep’in sanayi şehri olmasına rağmen ilçenin en büyük sorunları arasında işsizlik olduğuna dikkat çeken Kılıç, bu sorunu çözmek için gerekli adımları attıklarının bilgisini verdi. Oğuzeli’nin göç veren bir ilçe olduğunu belirten Başkan, ilçenin yaklaşık 30 bin nüfusu olduğunu, ancak 100 binin üzerinde insanın ise Gaziantep’te yaşadığını açıkladı. Yeni istihdam alanları açarak, ilçeyi göç alan bir konuma kavuşturacaklarını belirten Kılıç, Gaziantep’teki bütün mobilyacıları Oğuzeli’nde toplayarak, mobilyacılar sitesi kuracaklarını paylaştı. Kuracakları mobilyacılar sitesi ile hem üretim, hem de pazarlama yapılacağını belirten Kılıç, “İlçedeki genç işsizlerin istihdamını sağlamak için bir mobilyacılar sitesi kurma düşüncemiz var. Bu siteyi ilçemize kazandırdığımız takdirde ilçeye hem ekonomik anlamda büyük bir katkısı olacak, hem de ilçenin vizyonu değişecek. Bu hareketlilik direkt olarak ilçenin sosyal-ekonomik gelişimine hız kazandıracaktır.”...